..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Γιώργος Καρατζαφέρης: Δημιουργούμε τον "ΣΥΡΙΖΑ" της..... δεξιάς!!!!!!!!!


Επιταχύνονται οι διεργασίες για τη δημιουργία κόμματος στα δεξιά της ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καραταζαφέρης, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι θα συσταθεί ένας «ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς» που θα έχει συνιστώσες.

«Το ρόλο του "playmaker" τον έχει αναλάβει ο Τ. Μπαλτάκος και εν συνεχεία θα υπάρξουν ανακοινώσεις, όπως επιβάλλεται. Τώρα είναι ένας κύκλος διαβουλεύσεων», είπε.

Η συγκέντρωση του ΛΑΟΣ, που διοργάνωσε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Καρατζαφέρης, επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Τ. Μπαλτάκος, ο Π. Ψωμιάδης και η Στ. Ξουλίδου.

Ποιοι θα συμμετάσχουν 

Το επικρατέστερο σενάριο για το όνομα του νέου κόμματος είναι το «ΕΘΝ.Ο.Σ.», από το «Εθνικός Ορθόδοξος Συναγερμός» και θα έχει έντονη αντιμνημονιακή και ευρωσκεπτικιστική ρητορεία. Η ίδρυση του κόμματος τοποθετείται τέλη Μάρτη με αρχές Απρίλη και οπωσδήποτε πριν το συνέδριο της ΝΔ, που είναι προγραμματισμένο στα τέλη Απρίλη.

Όπως πιθανολογείται, πρόεδρος του νέου κόμματος θα είναι ο Γ. Καρατζαφέρης και γενικός γραμματέας ο Τ. Μπαλτάκος. 

Στο νέο σχήμα ακούγεται ότι θα δηλώσουν στήριξη ο Π. Ψωμιάδης, ο Ν. Νικολόπουλος, η Στ. Ξουλίδου και ο Β. Καπερνάρος, ενώ έχουν γίνει κρούσεις στον Β. Πολύδωρα, τον Χρ. Ζώη και τον Φ. Κρανιδιώτη, που διαγράφτηκε πρόσφατα από τη ΝΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog