..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούν τον Θ. Παφίλη, γιατί δεν τα άκουσαν από τους δικούς τους, όταν ξεφτίλισε την "Χρυσή Αυγή"



Η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας όπου στο επίκεντρο είναι οι μεγάλες κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό και το φορολογικό τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θανάσης Παφίλης μιλώντας επί της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες.


Ανάφερε πως ο πρωθυπουργός δεν είπε ούτε κουβέντα για τους εργαζόμενους και τους αγρότες που κινητοποιούνται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και κάλεσε την κυβέρνηση να μαζέψει όσους συκοφαντούν τους αγρότες παρομοιάζοντας τα τρακτέρ με τανκς, ενώ ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζητά από τους αγρότες να σταματήσουν να αγωνίζονται. Σημείωσε ακόμα πως ο πρωθυπουργός δεν μίλησε για το ΝΑΤΟ και την εμπλοκή του στο Προσφυγικό κάνοντας λόγο για αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, συνδιαχείρηση του Αιγίου και εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων σε ένα μεγαλύτερο πόλεμο στην περιοχή.

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ανέφερε πως γίνεται αναδιανομή της πίτας και συγκεντρώνεται σε λιγότερα χέρια και πως η κυβέρνηση θέλει να βάλει νέους παίχτες και η ΝΔ να υπερασπίζεται το σημερινό απαράδεκτο καθεστώς, ενώ και οι δύο αποδέχονται πως η ενημέρωση θα είναι στα χέρια των επιχειρηματικών ομίλων και από εκεί πηγάζει η διαπλοκή που δήθεν η κυβέρνηση θα την αντιμετωπίσει. Για τα περί διαφάνεια σημείωσε ότι υπάρχουν εξαιρέσεις από την ονομαστικοποίηση των μετοχών μέχρι φυσικού προσώπου για αλλοδαπές εταιρίες που είναι στο χρηματιστήριο.

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ ψηφίζει «παρών» διότι δεν μπαίνει σε οικονομικά και πολιτικά παιχνίδια και ενδιαφέρεται για την προστασία των εργαζομένων στα ΜΜΕ σημειώνοντας οτι στο νόμο δεν υπάρχει πρόβλεψη για μόνιμο προσωπικό που θα εργάζεται με οργανόγραμμα και με κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Στην αρχή της τοποθέτησης του ο Θανάσης Παφίλης καυτηρίασε τις αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στους δικτάτορες Μεταξά και Παπαδόπουλο.   

902.gr

1 σχόλιο:

  1. ..πολύ φοβάμαι πώς όταν καταλάβουν όρισμένοι τί δούλεμα τούς κάνουν οί Πολιτικοί...θά είναι πολύ άργά ...οί θέσεις τού Κομμουνιστικού Κόματος Έλλάδας ..είναι άτσάλινες ...άταλάντευτες ... ...τί δέν κατάλαβες ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog