..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Μπήκαν τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας. Ενθουσιασμός και χειροκροτήματα από εργαζόμενους


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, χειροκροτήματα και συνθήματα, έφτασαν τα τρακτέρ στην Ομόνοια.

Στην κεφαλή τα τρακτέρ του μπλόκου της Νίκαιας 

Το κομβόι των τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων εισέρχεται στην Ομόνοια και το πλήθος του συγκεντρωμένου κόσμου ξεσπά σε χειροκροτήματα και σφυρίγματα, οι σημαίες ανεμίζουν ενώ τα τρακτέρ απαντούν με κορναρίσματα.  

Τα τρακτέρ παίρνουν τη θέση τους στην κεφαλή της πορείας που ξεκινάει προς το Σύνταγμα, όπου θα γίνει το πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog