..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κλείνει επ αόριστον το ρεύμα προς Βέροια από τους αγρότες στο Νησέλι- απόφαση συνέλευσης!!



Μια πολύ σημαντική απόφαση πήραν οι αγρότες της Αλεξάνδρειας χτες το απόγευμα στην συνέλευση που έκαναν στο δημαρχείο της πόλης. Να ανεβάσουν τα τρακτέρ τους πάνω στο οδόστρωμα της Εγνατίας, στον κόμβο του Νησελίου και να αφήσουν μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας ανοιχτή. 

Πρόκειται για μια .....σαφή κλιμάκωση της κινητοποίησής τους και είναι προφανές ότι στο στάδιο αυτό θα διαφανεί ο αριθμός των αγροτών που θα ακολουθήσουν ή που θα αποχωρήσουν φοβούμενοι τυχόν εμπλοκές με την δικαιοσύνη.

Στην συνέλευση έγινε ενημέρωση από την διοίκηση του αγροτικού συλλόγου Αλεξάνδρειας προς τους αγρότες για τις κινήσεις των συναδέλφων τους του Αγρ. Συλλόγου Βέροιας και του Αγρ. Συλλόγου Νάουσας. Αναφέρθηκαν τα ονόματα του Τάσου Χαλκίδη, του Θόδωρου Παπακωνσταντίνου και του Μάκη Αντωνιάδη οι οποίοι καταγγέλθηκαν ότι έκαναν προσωπική και τυχοδιωκτική πολιτική που εκθέτουν τις κινητοποιήσεις και διευκολύνουν την κυβερνητική πολιτική.
Ειπώθηκε ότι δεν θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό και όταν αυτό γίνει θα γίνει συντεταγμένα. Επίσης, θα περιμένουν να ακούσουν τις προτάσεις των άλλων κομμάτων για τα θέματα που τους απασχολούν.

Η απόφαση που λήφθηκε είναι να ανέβουν τα τρακτέρ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βέροια αποκλείοντάς το επ΄ αόριστον και αφήνοντας το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ελεύθερο διότι το κλείνουν οι αγρότες στα διόδια των Μαλγάρων.
Η άνοδος των τρακτέρ θα γίνει στις 12 το μεσημέρι.

τοπικά Χρονικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog