..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Επεισόδια και πάρα πολύ ξύλο στην πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα από τα ΜΑΤ της "αριστεράς" -Ήρθε η ώρα ν' αναλάβει το ΚΚΕ τις ιστορικές του ευθύνες... Μπορεί... θα το κάνει; {Video}

Για να καταλάβουν οι κύριοι της κυβέρνησης και τ' αφεντικά τους, αυτό που είδαν σήμερα στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ ήταν το ζέσταμα πριν τον αγώνα !Η ταξική σύγκρουση πλησιάζει και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν !!Ήρθε η ώρα να δουν την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα στο γήπεδο του ταξικού αγώνα !! Ήρθε η ώρα να μιλήσει το δίκιο του εργάτη ...και όταν μιλαει το δίκιο του εργάτη το άδικο είναι από χέρι χαμενο !!! Ο όλεθρος που ετοιμάζουν δεν θα περάσει !!!



Ξαναξυπνάνε εποχές που οι εργαζόμενοι ξήλωναν τα πεζοδρόμια...
Σκέψου μόνο όλο τον ελληνικό λαό δίπλα τηw... 
Αυτή τη φορά δεν έχει επιστροφή: ή ταν (με τον λαό κερδισμένο) ή επι τας (δουλεία μέχρι τον τάφο και σύνταξη μηδεν...)











Γυναίκα συνταξιούχος εναντίον 4 ματατζήδων,εναντίον της κυβέρνησης,εναντίον του ασφαλιστικού εκτρώματος.......Σκέψου μόνο όλο τον ελληνικό λαό δίπλα της....Ξαναξυπνάνε εποχές που οι εργαζόμενοι ξήλωναν τα πεζοδρόμια.....Αυτή τη φορά δεν έχει επιστροφή: ή ταν (με τον λαό κερδισμένο) ή επι τας (δουλεία μέχρι τον τάφο και σύνταξη μηδεν...)




Τρία Κόκκινα Γράμματα-sibilla

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog