..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στο Πλατύ Ημαθίας. Αλλάξτε τις φανέλες γιατί ιδρώσατε, τους ανταπάντησε παρευρισκόμενος!!!!{Video}


Πάρα πολύ  μικρή ήταν η προσέλευση του κόσμου, την Δευτέρα 4/1, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Πλατύ στο δημοτικό θέατρο Πλατέος, στην οποία συμμετείχαν οι 2 από τους 3 βουλευτές του κόμματος που έχουν εκλεγεί και εκπροσωπούν την Ημαθία στο Κοινοβούλιο.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και έλαβαν το λόγο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στη νομαρχιακή επιτροπή Ημαθίας, όπως ο Δημ. Χαμπίδης και ο Λευτέρης Παπούλιας.

Οι 2 βουλευτές στις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στην έως τώρα πορεία του κυβερνητικού έργου, επεσήμαναν σημεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον (όπως το ασφαλιστικό, η καταπολέμηση του λαθρεμπορίου σε καύσιμα και καπνικά είδη κλπ) ενώ επεσήμαναν πως σημαίνοντα ρόλο στην πορεία όχι μόνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και στην πορεία της χώρας θα παίξει η συζήτηση για το χρέος.

Μετά από τις τοποθετήσεις ακολούθησαν ερωτήσεις προς τους βουλευτές αλλά και προς τον υπεύθυνο αγροτικού της Ν.Ε. Ημαθίας Δημ. Χαμπίδη – ενώ το λόγο για να απαντήσει σε ερώτημα σχετικά με το Γυμνάσιο Πλατέος έλαβε και ο Λευτ. Παπούλιας (υπεύθυνος για τον τομέα της παιδείας).
Τη συζήτηση μονοπώλησε το θέμα των βαμβακοκαλλιεργειών. Μείζον θέμα των τελευταίων ημερών αποτελούν οι αποζημιώσεις λόγω καταστροφών που έχουν υποστεί οι αγρότες από τις βροχοπτώσεις. Το πρόβλημα αφορά τους «μάρτυρες», το κατά πόσο μπορούν ή όχι οι αγρότες με πολυτεμαχισμένο κλήρο (όπως είναι αυτοί στο Δήμο Αλεξάνδρειας) να διατηρήσουν τόσους “μάρτυρες» σε τόσα πολλά χωράφια κλπ.

Στις απαντήσεις που προσπάθησε να δώσει ο βουλευτής, Χρήστος Αντωνίου, ήταν άλλα λόγια να 'γαπιώμαστε. 

Η δεν ήξερε το θέμα ή έλεγε συνειδητά ψέματα. 

Η άποψή μας πάντως είναι ότι από τις κινήσεις του και τη γλώσσα του σώματος κοροϊδεύει τον κόσμο.
  
Δείτε τα video



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog