..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Τρεις κι ο κούκος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια- Γιατί;


Δεν ξέρω για τους βουλευτές και τα τοπικά στελέχη της οργάνωσης της Αλεξάνδρειας του Σύριζα αν είναι ικανοποιημένοι από την .....
προσέλευση του κόσμου στην σημερινή εκδήλωση που έκαναν στο δημαρχείο αλλά αν ήμουνα εγώ στην θέση τους θα προβληματιζόμουνα τουλάχιστον. Η προσέλευση του κόσμου ήταν απογοητευτική για κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση και με μια νίκη που κατήγαγε μόλις πριν από δυο μήνες.

Και εξηγούμαι. Ο κόσμος στις φωτογραφίες μπορεί να φαίνεται αρκετός πλην όμως για όσους ξέρουν από ..ανθρωπογεωγραφία οι γηγενείς δεν ξεπερνούσαν τους δέκα (10) μαζί με τα τοπικά στελέχη. Αν αυτό θεωρείται ικανοποιητικός αριθμός τότε δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο από το να συμφωνήσω μαζί τους.

Γιατί άραγε ο κόσμος της περιοχής δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κυβερνητικού κόμματος; Μήπως επειδή άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι το δούλεμα πάει σύννεφο και επέλεξε να απουσιάσει γιατί άμα πήγαινε θα άρχιζε τα μπινελίκια;

Μήπως επειδή έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Σύριζα και τους βουλευτές του που ψήφισε πρόσφατα και κοιμάται ήσυχος; Είναι κι αυτό μια εκδοχή. Αισιόδοξη αλλά υπαρκτή εκδοχή. Γιατί να μην κοιμάται ήσυχος ο κόσμος που εμπιστεύθηκε τον Σύριζα αφού εφαρμόζει το μνημόνιο καλύτερα από τους προηγούμενους; Είναι οι καλύτεροι μαθητές της τρόικα και της ΕΕ.

Στις φωτογραφίες που βάζουμε από το alexandriamou.gr μπορείτε να δείτε ότι ήρθε στην Αλεξάνδρεια ένα λεωφορείο από Βέροια και Νάουσα. 



πηγή: xronikagr Διαβάστε και τα σχόλια στο-> http://xronikagr.blogspot.gr/2015/12/blog-post_68.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog