..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ολγα Γεροβασίλη: Τέρμα το κομματικό κράτος!!!! Απλώς βολεύουμε τους..... δικούς μας!!!!!!



Το Υπουργικό Συμβούλιο συζήτησε τις λεπτομέρειες ενός Νομοσχεδίου-τομή στη Δημόσια Διοίκηση της χώρας, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Ο. Γεροβασίλη.
"Μια ριζοσπαστική προοδευτική Διοικητική Μεταρρύθμιση που δεν τόλμησαν κυβερνήσεις που όμνυαν είτε στον δήθεν εκσυγχρονισμό είτε στη δήθεν επανίδρυση του κράτους. Βάζουμε τέλος στο πελατειακό, κομματικό κράτος.
Δίνουμε ανάσα και εμπιστοσύνη στους δημόσιους λειτουργούς", καταλήγει.

Από το "PRESS-GR"
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε σήμερα πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, αφού, ενώ διόρισε και την ξαδέρφη του στο Δημόσιο, σήμερα πήγε να μιλήσει στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης κατά του κομματικού κράτους.

Ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως διορίστηκε και δεύτερος Τσίπρας στο Δημόσιο, χωρίς να... δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, σύμφωνα με το liberal.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, διόρισε στο Δημόσιο και την (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του, Αθανασία Ψαρουδάκη. Πρόκειται για τη σύζυγο του κ. Γιώργου Τσίπρα, η οποία προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του Χρήστου Σπίρτζη!


Ο Γιώργος Τσίπρας, ο σύζυγός της και εξάδελφος του πρωθυπουργού, έχει διοριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.

Με απόφαση του υπουργού Οικονομίας Γ. Σταθάκη ο γραμματέας της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Δημήτρης Χαμπίδης και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία στις βουλευτικές εκλογές του 2009,  αναλαμβάνει καθήκοντα στην θέση του προέδρου-διευθύνων συμβούλου  της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης- ΚΑΘ (λαχαναγορά-κρεαταγορά) μόλις υπογραφεί το ΦΕΚ .

Ο Δ. Χαμπίδης, γεωπόνος στο επάγγελμα, αντικαθιστά τον γεωπόνο κ. Κακαφίκα που απέρχεται από μια πετυχημένη θητεία. Να τον χαιρόμαστε. 

Λίστα μερικών βολεμένων-> Που και πως βολεύονται οι αναξιοπαθείς..... Συριζαίοι!!!!! Βρε ουστ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog