..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Βιβή Δάγκα: Σωτήρες έχει ζήσει πάρα πολλούς ο λαός μας. Τώρα είναι η ευκαιρία ο λαός να δοκιμάσει την δύναμή του!!


Την πείρα που έχει αποκτήσει ο λαός μας, να την κάνει δύναμη, να τη μετατρέψει σε συμπεράσματα, σε απόφαση συμμετοχής, και να δυναμώσει το ΚΚΕ γιατί πρέπει να σκεφτεί την επόμενη μέρα, τόνισε η Βιβή Δάγκα, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης 3 Σεπτέμβρη στο κανάλι E.



«Τώρα είναι η ευκαιρία ο λαός να δοκιμάσει τη δύναμή του, και με ένα δυνατό ΚΚΕ μπορεί όχι μόνο να παρεμποδίσει τα μέτρα που θα έχουμε το επόμενο διάστημα, αλλά να ανοίξει και ο δρόμος της ανατροπής», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Β. Δάγκα υπογράμμισε ότι ο λαός πρέπει να στείλει πίσω ως απαράδεκτους τους τεράστιους εκβιασμούς που δέχεται, για να αποδεχτεί αυτή τη βαρβαρότητα.

«Στις 20 Σεπτέμβρη να στείλει ένα μήνυμα ότι παίρνει την υπόθεση στα χέρια του, με ένα δυνατό ΚΚΕ, για να ανοίξει ο δρόμος για τη δική του φιλολαϊκή πολιτική, που δεν χωρά μέσα στα δεσμά της ΕΕ, ούτε να είναι ιδιοκτήτες του πλούτου οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι».

Ερωτώμενη για τις συνεργασίες, η Β. Δάγκα σημείωσε ότι το ΚΚΕ συνεργάζεται μέσα στον λαό, στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σωματεία, γιατί εκεί μπορούν να ενωθούν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι γυναίκες, οι νέοι που ανήκουν στις λαϊκές οικογένειες, που έχουν κοινά συμφέροντα και κοινές ανάγκες. Και αυτές οι ανάγκες δεν συναντιούνται πουθενά με τις ανάγκες των εφοπλιστών, των βιομηχάνων και των τραπεζιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog