..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιοκάφρος απ' το «βαθύ αυριανικό ΠΑΣΟΚ» και τώρα Συριζαίος γίνεται ρόμπα, από την Ζ. Κωνσταντοπούλου




Sibilla

8 σχόλια:

  1. Δηλαδή η Κωσταντοπούλου δεν έγινε ρόμπα που θυμήθηκε τώρα το που ακριβώς ήταν μέχρι πριν ένα μήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου TRASH. Φυσικά και έχει γίνει σε πολλά ζητήματα. Το θέμα είναι αν πρέπει να αξιοποιούμε σωστές θέσεις άλλων πολιτικών.

      Διαγραφή
    2. Πέρα από το τι είναι και μέχρι που το πάει ο καθένας, πρέπει να αναγνωρίσει κάθε καλοπροαίρετος,ότι η Κωσταντοπούλου τους χάλαγε το πάρτυ και έπρεπε με κάθε τρόπο να ''φύγει''...!!!

      Διαγραφή
    3. @Γιάννης Αθανίτης:
      Κανένα "πάρτυ" δεν χάλασε η Κωσταντοπούλου. Η πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση του μνημόνιου και των εφαρμοστικών δεν πήγε ποτέ για συζήτηση με το έτσι θέλω της προέδρου της βουλής.
      Για να μην πούμε για τις πλάτες στους χρυσαυγίτες. Μια χαρά την έκανε την βρωμοδουλειά της. Όταν την τελείωσε πετάχτηκε σαν λεμονόκουπα. Αυτή και τα υπόλοιπα "αριστερά" άλοθι της Κουμουνδούρου.

      Διαγραφή
    4. @xristos bellos:
      Με την λογική " να αξιοποιούμε σωστές θέσεις άλλων πολιτικών", να παρουσιάζουμε με ασολίατους χουλιγκάνικους τίτλους ("την έκανε ρόμπα" κλπ) και τίποτε σωστές κριτικές της Φώφης ή του Βαγγέλα ας πούμε;

      Διαγραφή
    5. ασολίατους =ασχολίαστους
      του έδωσα και κατάλαβε...

      Διαγραφή
    6. TRASH, Ορισμένες φορές ας μην κάνουμε τις "παρθένες" και ας μιλάμε και με την μαλλιαρή γλώσσα. Δεν ξέρεις μπορεί να βγει και σε καλό.

      Διαγραφή
    7. @xristos bellos:
      Χρήστο νόμιζα πως ήταν φανερό πως η ένσταση μου δεν είναι πως δεν έγραψες σε ...καθαρεύουσα.
      Τέλος πάντων, σταματάω εδώ με τον μόνο επίλογο να προσέχουμε λίγο παραπάνω ποιά πολιτικά υποκείμενα κάνουμε μάγκες.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog