..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά την συγγνώμη του Βαγγέλη θα τα "ξαναφτιάξουν"!!!!!


Το παράπονό του έβγαλε ο Αλ. Τσίπρας για τη Νέα Δημοκρατία, γιατί τον χαρακτήρισε «ψευτράκο», «πονηρούλη» και τον κατηγόρησε ότι «κατέστρεψε τη χώρα» και πρόσθεσε ότι έτσι δεν μπορούν να συνεργαστούν. 

«Συγγνώμη» έσπευσε να ζητήσει, περιπαικτικά, ο Β. Μεϊμαράκης, υπενθυμίζοντας ότι και ο Τσίπρας έχει αποκαλέσει την πολιτική ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας «δολοφόνους της κοινωνίας, προδότες», αλλά και προσθέτοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμετοχή της χώρας στη συμμαχία των λύκων, στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Πρόκειται για μια συνήθη προεκλογική ρητορική, όπως έλεγε προχτές και ένας υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή και οι δύο ψήφισαν το επόμενο κυβερνητικό πρόγραμμα και μάλιστα στις λεπτομέρειές του (βλ. τρίτο μνημόνιο) βρίζονται για να δείξουν ότι τάχα διαφέρουν. Μετά τις εκλογές έχουν όλες τις δυνατότητες να τα «ξαναφτιάξουν», εφαρμόζοντας μαζί το 3ο μνημόνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog