..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Παρέμβαση του Θανάση Παφίλη στον ALPHA: Ο λαός τους δοκίμασε όλους. 25 Χρόνια κοροϊδεύουν τον κόσμο. {Video}


Το ΚΚΕ διαβεβαιώνει ότι θέλει να το αλλάξει αυτό το σύστημα, για να πάρει ο κόσμος στα χέρια του τον  πλούτο που παράγει, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του «Alpha» το βράδυ της Δευτέρας 31 Αυγούστου 2015. 




Ο λαός τα δοκίμασε όλα, τώρα να ψηφίσει ΚΚΕ, γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ θα δώσει δύναμη στη δύναμη του λαού. Τα άλλα κόμματα υπόσχονται καλύτερη διαχείριση του συστήματος, το ΚΚΕ διαβεβαιώνει ότι θέλει να το αλλάξει αυτό το σύστημα, για να πάρει ο κόσμος στα χέρια του τον  πλούτο που παράγει, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του «Alpha» το βράδυ της Δευτέρας 31 Αυγούστου 2015. 

Υπογράμμισε τις ευθύνες των στελεχών της Λαϊκής Ενότητας όταν ήταν κυβερνητικά στελέχη και υπουργοί της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσθέτοντας ότι  ΣΥΡΙΖΑ 1 και 2 κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι μέσα στην ΕΕ με καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής μπορεί να φέρουν θετικές εξελίξεις για τον λαό, κάτι που το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι αυτό δεν ισχύει και σήμερα επιβεβαιώνεται.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog