..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Παρεμβάση της Αλεξάνδρας Μπαλού στο MEGA: Το κριτήριο σε αυτές τις εκλογές δεν είναι αν θα διαλέξει ο λαός ποιος θα τον σφάξει καλύτερα!!!!!!!


«Την επόμενη μέρα ο λαός θα κληθεί να δώσει σκληρούς αγώνες απέναντι σε ένα μπλοκ που συμφωνεί στη συνέχιση αυτής της πολιτικής, και αυτό μπορεί να το κάνει έχοντας ισχυρό το ΚΚΕ», τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», το πρωί της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2015.



Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε, ότι τα άλλα κόμματα καυγαδίζουν για το ποιος θα εφαρμόσει αυτό το μνημόνιο και όλα τα προηγούμενα καλύτερα. «Το κριτήριο σε αυτές τις εκλογές δεν είναι αν θα διαλέξει ο λαός ποιος θα τον σφάξει καλύτερα, δηλαδή ποιος θα του στείλει το γράμμα με τα μέτρα, ποιοι θα συνεργαστούν ή ποιοι δεν θα συνεργαστούν», είπε. «Το κριτήριο είναι αν την επόμενη μέρα θα μπορέσει να αποτρέψει τα μέτρα, να περάσει καλύτερα αυτός και τα παιδιά του και σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να έχει ένα κόμμα που θα οργανώσει τους αγώνες του», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη, επισήμανε ότι μέχρι χθες έβαζαν πλάτη στην κυβέρνηση, ψήφισαν τα πάντα και συνέβαλαν στην κοροϊδία του λαού.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη προσπάθησε να σπείρει σύγχυση, ταυτίζοντας τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας με αυτές του ΚΚΕ, ενώ σχετικά με την μεταπήδησή της από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχθηκε πως: «Πολιτικό χώρο δεν άλλαξα και λέω τα ίδια πράγματα που έλεγα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog