..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

Αυτοί οι πρώην κομμουνιστές ... "ζωγραφίζουν" ακόμα!!!!!!Μας το ξεφούρνισε χτες το ποιηματάκι του ο Στάθης ο Σταυρόπουλος ... “στην περίπτωση που θα αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έχει «δικαιωθεί» το ΚΚΕ, αλλά θα έχει συμβάλει στην καθήλωση του λαού στα ίδια - στον τάφο του νεοφιλελευθερισμού” ... ?!?!?

Μέχρι τις 25 Γενάρη, όταν το ΚΚΕ (ή ο οποιοσδήποτε απ΄το κουκουέδικο) μιλούσε για τον Σύριζα ... ο Στάθης τον σημάδευε με πύρινες ρομφαίες και τον κατακεραύνωνε με το ατράνταχτο επιχείρημα ... πως η πολιτική δεν γίνεται με δίκες προθέσεων. Τώρα που οι δίκες προθέσεων ... μας τέλειωσαν (ανεπιστρεπτί) ... αρχίζει άλλο παραμυθάκι: ...“στην περίπτωση που θα αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ”... !!! ... ποιοί θα είναι οι ένοχοι της αποτυχίας (???) γιατί ο Σύριζα με τις καλύτερες των προθέσεων (που όλοι εμείς δικάζαμε άδικα) ... δεν μπορεί να είναι ένοχος.

Τώρα που ετοιμάζονται για το “αριστερό” μνημόνιο ... ένοχος της αποτυχίας δεν μπορεί να είναι τα μνημόνια (τα έχει απαλλάξει 70% ο Γιάνης), ούτε τα παλιά (που τα εφαρμόζουν κατά γράμμα) ούτε τα καινούργια. Η στρίγγλα Μέρκελ εσχάτως νοιώθει πολύ αθώα (εξάλλου την έχει απαλλάξει οριστικά ο Λαζόπουλος). Η πνευματική δύναμη της Ευρώπης ... Dr Σόιμπλε δεν μπορεί να είναι ένοχος. Η κακούργα τρόικα απενοχοποιήθηκε δια της βαπτίσεως σε θεσμούς και Μπράσελς γκρούπ. Ο Ομπάμα και το ΝΑΤΟ ποτέ δεν ήταν ένοχοι (εξάλλου δεν δίνεις 500 μύρια δουλειά σε ενόχους). Οι ένοχες αγορές (που θα χορεύαν στο ίδιο ταψί με τον Ντράγκι) τώρα είναι ... οι αθώοι εταίροι μας. Το αρχιπλυντήριο Γιούνγκερ από ένοχος έχει γίνει ο στοργικός μπαμπάς του Αλέξη. 

Ο ΟΟΣΑ έχει αθωωθεί προ πολλού. Το ΔΝΤ (αχ το ΔΝΤ) ... σχέση πάθους, σκέτος έρωτας. Η κακιά νεοφιλελεύθερη ευρώπη ... και αυτή αλλάζει. Οσο συνεχίζουν να εφαρμόζουν τα προηγούμενα μνημόνια τόσο αθωώνουν και το σαμαροβενιζελαίικο. Το καραμανλοπαπανδρέικο είναι αθώο προ πολλού. Το θολό ποτάμι είναι ο μελλοντικός σύμμαχος. Τα φασισταριά αναμένοντας την “δίκη” έχουν την προνομιακή μεταχείριση της Ζωής. Οι “ολιγάρχες” σαν πολύ ήσυχοι δεν είναι για να είναι ένοχοι της αποτυχίας του Σύριζα ? Ο ΣΕΒ μία απ΄τα ίδια. Οι τραπεζίτες που παντελονιάζουν ότι κινείται περιμένοντας τα πακέτα της “ανάπτυξης” ? Απαπα. Τι μας έμεινε ωρέ ???

 Το ΚΚΕ.

 Αν, λέμε αν, είχε τρελαθεί το ΚΚΕ και γινόταν ο κολαούζος του Σύριζα ... λογικά θα ανέκυπταν ορισμένα ερωτήματα.

Πρώτο: Για ποιό ακριβώς λόγο ο αποτυχημένος Σύριζα (χωρίς το ΚΚΕ) ... θα είχε πετύχει μαζί με το ΚΚΕ ?? Μήπως επειδή ο Σύριζα θα είχε υιοθετήσει το πρόγραμμα του ΚΚΕ (τουλάχιστον στα ουσιώδη) ?? Αστεία πράγματα κύριε Στάθη. Μήπως επειδή το ΚΚΕ θα κατάφερνε να περισώσει την αριστερή “παρθενιά” της “πονηρής κόρης” που εδώ και χρόνια αναζητά με μάτι θολό την διακόρευση ?? Μήπως επειδή η ιστορία (που μελετά σε βάθος ο Στάθης) μας έχει χαρίσει πολλά τέτοια “επιτυχημένα παραμυθάκια” ?? Προφάσεις εν αμαρτίαις. Με το ΚΚΕ ή χωρίς αυτό ... ο Σύριζα ... το ίδιο παιχνιδάκι θα είχε παίξει ... και τώρα που το καζάνι βράζει ο κώλος της μαιμούς γιορτάζει.

Δεύτερο: Αλήθεια αυτός ο αριστερός και παντοδύναμος Σύριζα ... χρειάζεται το “ισχνό”, “απαξιωμένο”, “δογματικό” και “σεχταριστικό” ΚΚΕ ... για να μας σώσει από τον τάφο του νεοφιλελευθερισμού ??? Γιά ποιό λόγο ο Σύριζα (έστω και χωρίς το “σκατόψυχο” ΚΚΕ) δεν εφαρμόζει μιά ριζοσπαστική, φιλολαική και αντινεοφιλελεύθερη πολιτική ??? Εεεεε γιατί ??? Γιατί όλο το νεοφιλελεύθερο σκυλολόι είναι έτοιμο να στηρίξει τον Σύριζα στην νέα "συμφωνία" ??? Απλά επειδή η πολιτική του Σύριζα ... μιά “τελειωμένη” σοσιαλδημοκρατία ήδη ... αρχίζει να συμφύεται επικίνδυνα (στα μάτια του λαού) με τον νεοφιλελευθερισμό. Δεν υπάρχει ούτε μιά προεκλογική υπόσχεση του συριζαίικου προς τον λαό που να μην έχει καρατομηθεί μετεκλογικά ... σε αντίθεση με τις υποσχέσεις προς το κεφάλαιο που τηρούνται όλες κατά γράμμα με θρησκευτική ευλάβεια και τρομερό δογματισμό. Αυτή την αποκάλυψη φοβούνται ο Στάθης και οι όμοιοι του ... και δεδομένης της θέσης τους, το να αρνούνται την “δικαίωση” του ΚΚΕ ... συνιστά, εκτός των άλλων και καραμπινάτο σκατοψυχισμό.

Τρίτο: Συνεχίζει ο Στάθης ... “Αλλιώς, θα έπρεπε το ΚΚΕ να έχει ήδη πείσει τον λαό για την ορθότητα της δικής του πρότασης, ώστε τώρα, στη βράση που κολλάει το σίδερο, να έχει αλλάξει η φορά των πραγμάτων” Καταπληκτικό !!! Ακούστε τι ζητάει ο Στάθης από τον λαό !!!

Απ΄ τον λαό που επί χρόνια του είχαν πρήξει τον εγκέφαλο ...

... με το “ευρωπαϊκό μας σπίτι”, τα χρυσά κουτάλια του euro, τις “ευρωπαϊκές δημοκρατίες που θα μας προστατεύσουν από τους ολοκληρωτισμούς – εκτός βέβαια απ΄ τα φασισταριά”, τους “υγιείς καπιταλιστές”, την “υγιή επιχειρηματικότητα”, την “ανάπτυξη” που θα μας κάνει μάγκες που πληρώνουν τα δάνεια τους ...

... όλοι με μια φωνή, φιλελέδες, φασιστοφιλελέδες, ριζοσπάστες, αριστεροί, προοδευτικοί, σοσιαλδημοκράτες, κεντρώοι, κεντροδέξιοι, αριστεροδέξιοι κλπ κλπ κλπ (όλοι πλην Λακεδαιμονίων) ...

... του ζητούν τώρα, να πετάξει με μιας όλη αυτή την λέρα από πάνω του ... και να πάει με τους ακροβολισμένους ψωριάρηδες στ' απόσκια στις ραχούλες !!! Καταπληκτικό !!! Ο Στάθης και οι όμοιοι δεν τολμούν να μιλήσουν κατάμουτρα στον λαό που φρόντισαν να “τρελάνουν” στο ψέμα. Για την χεσμένη φωλιά τους ρίχνουν την μομφή στο ΚΚΕ ... επειδή τρέμουν τον λαό.

Δηλαδή ... σε ένα λαό που έχει “λαλήσει” απ΄τις “αριστερές” κωλοτούμπες και το ψέμα ... δείχνουν σαν ένοχο το ΚΚΕ επειδή δεν συνεργάζεται στο ... έγκλημα. 

Ρε τι λέτε ρε !!! Εχουν ξεχάσει τα καραγκιοζιλίκια τους λίγες μέρες πριν τις εκλογές όταν όριζαν σαν μόνο και επιθυμητό “σύμμαχο” το ΚΚΕ την ίδια στιγμή που είχαν ήδη προσυμφωνημένη (κρυφίως) την κυβερνητική συμφωνία με τον Καμμένο. Τελικά τώρα που τα χνώτα της “αριστεράς” αρχίζουν να αποκτούν μια νεοφιλελεύθερη απόπνοια ... ο Στάθης θα ήταν πιο δικαιωμένος και πιο ήσυχος ... αν κάπως έτσι βρωμοκοπούσε και το ΚΚΕ. Αυτός είναι ο κρυφός πόθος και στόχος. Τίποτα άλλο. Και επειδή η κακούργα η ιστορία μας έχει δείξει πως το μόνο όπλο του σάπιου καπιταλισμού δεν είναι άλλο παρά ... ο μετεωρισμός ανάμεσα στο νεοφιλελεύθερο ή σοσιαλδημοκρατικό φτιασίδωμα απ΄την μια και στον ανοιχτό φασισμό απ΄την άλλη ... μια ελπίδα μένει στους λαούς. Η απόφαση του ίδιου του λαού για ανατροπή μαζί με τους κομμουνιστές που θα καταφέρουν να μην βρωμίσουν ... και όχι οι κάθε λογής ηγέτες (και οι λαγοί τους) που σαν Πόντιοι Πιλάτοι ... ξεπλένουν τα χεράκια τους ... απειλώντας τον λαό πως αν αποτύχει η αφεντιά τους ... σειρά θα έχει ο φασισμός. Ετσι απλά μας το λένε και δεν ντρέπονται.

Αναρτήθηκε από antivaro

2 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog