..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ανοιχτές μόνο οι τράπεζες.......σπέρματος!!!!!!


Παράταση της τραπεζικής αργίας, που λήγει σήμερα Δευτέρα το βράδυ, κατά δύο ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη, αποφασίστηκε στη σύσκεψη των εκπροσώπων των διοικήσεων των τραπεζών με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα. Για την εφαρμογή της θα εκδοθεί Υπουργική Απόφαση.

Σε δηλώσεις η Λούκα Κατσέλη, πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, σημείωσε ότι θα λειτουργήσουν τα ίδια υποκαταστήματα και οι ίδιες υπηρεσίες που λειτούργησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Το όριο αναλήψεων παραμένει στα 60 ευρώ. Οι συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτα θα μπορούν να λάβουν τα 120 ευρώ από τα καταστήματα που ήταν ανοιχτά και την προηγούμενη βδομάδα, μόνο όμως όσοι δεν είχαν κάνει την ανάλογη ανάληψη την προηγούμενη βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog