..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Λούκα Κατσέλη: Ευρουλάκια μέχρι την .......Δευτέρα!!!!!!!!!


Έως και τη Δευτέρα επαρκεί η ρευστότητα των τραπεζών και έπειτα όλα θα κριθούν από την απόφαση της ΕΚΤ, αυτό προκύπτει από τα όσα ανέφερε η Λούκα Κατσέλη, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, σύμφωνα με το πρακτορείο «Reuters».

Το πρακτορείο αναφέρει πως η Λούκα Κατσέλη εκτίμησε ότι «η ρευστότητα είναι διασφαλισμένη έως τη Δευτέρα, μετέπειτα θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας» και πρόσθεσε ότι «η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ».

Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη, της προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκας Κατσέλη.

Συμμετείχαν επίσης από την Εθνική Τράπεζα ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, από την Eurobank οι Νίκος Καραμούζης και Φωκίων Καραβίας, από την Alpha Bank οι Βασίλης Ράπανος και Δημήτρης Μαντζούνης, από την Πειραιώς ο Άνθιμος Θωμόπουλος και από την Attica Bank οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Ιωάννης Γαμβρίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog