..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Παρέμβαση του Νίκου Σοφιανού στον ΑΝΤ1: Οι απατημένες σύζυγοι και εγκαταλελειμμένες ερωμένες!!!!!!


Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση εντός των τειχών, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε παρέμβασή του το πρωί της Τετάρτης στον «ΑΝΤ1».

Ο Ν. Σοφιανός τόνισε ότι «ο κ. Λαφαζάνης και διάφοροι άλλοι εμφανίζονται σαν απατημένες σύζυγοι και μάλιστα υπάρχουν και εγκαταλελειμμένες ερωμένες, η εξωκοινοβουλευτική αριστερά που συντάχθηκε με το ΣΥΡΙΖΑ και το δίλημμα του πρωθυπουργού στο ΟΧΙ».

Σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν οι εργαζόμενοι να συντάσσονται με τους σχεδιασμούς τμημάτων του γερμανικού κεφαλαίου για Grexit. «Είναι δυνατόν να λες ότι είναι ρήξη το Grexit; Ότι η ρήξη είναι η καπιταλιστική Ελλάδα με δραχμή;».

Ο Ν. Σοφιανός απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ το απόγευμα τονίζοντας ότι «πρέπει να ξεφοβηθεί ένας κόσμος, να οργανωθεί. Στον ιδιωτικό τομέα γίνεται η σφαγή του Δράμαλη. Ο λαός μας πρέπει να αντιπαλέψει αυτά τα μέτρα».

Υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για την αναχαίτιση αυτών των μέτρων και κάλεσε το λαό «να εμπιστευτεί πού θα διαδηλώσει, με ποιους θα διαδηλώσει και με τι συνθήματα θα διαδηλώσει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog