..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Παρέμβαση της Αλεξάνδρας Μπαλού στην ERT1: Απίστευτος εκβιασμός ώστε να διαλέξουμε ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη!!!!!


Η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, σε παρέμβασή της σε εκπομπή της ΕΡΤ το πρωί της Τετάρτης 17 Ιούνη 2015. 



Οποια και αν είναι η συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές, το λογαριασμό θα κληθεί να τον πληρώσει ο ελληνικός λαός με όποιον τρόπο ή περιτύλιγμα έρθει. Αυτά σημείωσε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Μπαλού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, εξελίσσεται ένας απίστευτος εκβιασμός απέναντι στον ελληνικό λαό που ταλαιπωρείται και τον πιέζουν να διαλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη.

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη οι εργαζόμενοι να οργανώσουν τον αγώνα τους και να παλέψουν για πραγματική ρήξη, με συνολική ανατροπή της πολιτικής της ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και οργάνωση της οικονομίας και της κοινωνίας με την εξουσία στα χέρια του λαού και κριτήριο την ικανοποίηση των αναγκών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog