..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου στην ΕΡΑ: Δυσβάσταχτο το πακέτο μέτρων για το λαό!!!!


Για την πορεία της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και «θεσμών» μίλησε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ.



Οπως τόνισε, όποια και αν είναι η έκβαση της διαπραγμάτευσης, το αποτέλεσμα θα είναι ένα δυσβάσταχτο για το λαό πακέτο μέτρων που θα προστεθεί στα ήδη ψηφισμένα μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης. Ενώ, όπως ανέφερε, ο ελληνικός λαός δέχεται ένα φανερό εκβιασμό προκειμένου να αποδεχθεί τα μέτρα της κυβέρνησης ως τη λιγότερο επώδυνη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog