..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Να με ποιους συγκυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.......


Οι απόψεις της περί «ψεκασμών» στέρησαν την αντιπροεδρία του ΕΦΕΤ στην Φωτεινή Αθανασοπούλου που απέσυρε την υποψηφιότητά της μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Η Φωτεινή Αθανασοπούλου -υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στις πρόσφατες εκλογές- είχε προταθεί από την κυβέρνηση για την αντιπροεδρία του ΕΦΕΤ, αλλά κατά τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής σχετικά με το διορισμό της βουλευτές από το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν έγγραφα με απόψεις και άρθρα της Φ. Αθανασοπούλου.

Συγκεκριμένα, τα άρθρα που κατέθεσαν οι βουλευτές αναφέρονταν σε ψεκασμούς και έγραφαν:

«Μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!»

«Και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ. εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ), δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…».

«Σας χρειαζόμαστε εδώ…», έγραψε στo λογαριασμό της στο facebook αναφερόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα που ανάρτησε φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια».

Αμέσως μετά έγινε διακοπή της συνεδρίασης και έπειτα η Φωτεινή Αθανασοπούλου απέσυρε την υποψηφιότητά της λέγοντας «θεώρησα ότι θα κριθώ από το βιογραφικό μου που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Αν είναι να κριθώ από όσα έχω γράψει σε ιστοσελίδες και ειδικά σε προσωπικές ιστοσελίδες παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου και αποχωρώ». Η κυβέρνηση δήλωσε ότι θα φέρει νέα υποψηφιότητα για τη συγκεκριμένη θέση στον ΕΦΕΤ. 

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog