..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος στη Βουλή, για το Νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας: Απύθμενο το θράσος της ΝΔ να κατηγορεί τη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι βάζει δικά της παιδιά σε θέσεις κλειδιά


Στην τοποθέτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, αναφερόμενος, στην κριτική της ΝΔ προς την κυβέρνηση ότι διορίζει τα δικά της παιδιά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ σημείωσε πως τα ίδια έκανε και η ΝΔ, τα ίδια κάνει και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 



Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, ανέφερε πως το Κομμουνιστικό Κόμμα καταψηφίζει επί της αρχής του νομοσχεδίου, αλλά θα ψηφίσει υπέρ σε διατάξεις όπως π.χ. για αυτές για την κατάργηση της τράπεζας θεμάτων, για την επαναπρόσληψη των εκπαιδευτικών και την επιστροφή των «αιώνιων» φοιτητών στις σπουδές τους.

Καυτηρίασε την τοποθέτηση της ειδικής αγορήτριας της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, η οποία έκανε λόγο για κίνδυνο από τον μπολσεβικισμό. 

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το δολοφονικό χέρι του συστήματος, που την χρειάζεται, και έκανε εκτεταμένη αναφορά στα 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη και στη συμβολή του ΚΚΕ στην ΕΑΜική αντίσταση.

Δείτε ΕΔΩ-> Ο Μανώλης Συντυχάκης Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog