..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Που πας ωρέ ''αριστερά"!!!!!! Μετά τους χορούς «τσιγκολελέτα», στη βάση του ΝΑΤΟ.!!!!!


Τη ...σκέψη του Π. Καμμένου να εγκατασταθεί ΝΑΤΟική βάση σε νησί του ανατολικού Αιγαίου, επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης, που ρωτήθηκε γι' αυτό στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Είναι μια σκέψη - πρόταση του κ. Καμμένου, η οποία έχει κατατεθεί και στον πρωθυπουργό και δεν έχει τεθεί επίσημα προς το ΝΑΤΟ, έτσι ώστε αυτή να υλοποιηθεί και να προχωρήσει περαιτέρω σε αυτό το επίπεδο». 

Και διευκρίνισε: «Αυτή η σκέψη υπάρχει, θα συζητηθεί στα αρμόδια όργανα και αντιστοίχως θα πράξουμε και θα κατατεθούν και οι προτάσεις στα αρμόδια όργανα του ΝΑΤΟ».

Μετά τα 500 εκατ. δολάρια στα αμερικάνικα μονοπώλια για τα αεροσκάφη, μετά την «τσιγκολελέτα» που χόρεψε η κυβέρνηση αγκαζέ με τους ΝΑΤΟικούς φονιάδες των λαών, υπάρχει και συνέχεια... Και εις ανώτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog