..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Χαράτσι για τα ... σαραβαλάκια!!!!!!!


 Χαράτσι για τα παλιά αυτοκίνητα άνω της 20ετίας, με την επιβολή ενός τέλους περιβάλλοντος, εξετάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Και βέβαια, εάν ισχύσει αυτό, το μέτρο χτυπά ευθέως όσους έχουν ένα σαραβαλάκι για 20 και παραπάνω χρόνια και βέβαια εννοείται ότι δεν μπορούν να αγοράσουν άλλο νέο ή μεταχειρισμένο, επειδή είναι φτωχοί.
 Επιπλέον, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα, το συγκεκριμένο μέτρο, εκτός από φοροεισπρακτικό, εντάσσεται και στη λογική της ενίσχυσης της αυτοκινητοβιομηχανίας και των εμπόρων αυτοκινήτου, αφού σπρώχνει -όσους ακόμα μπορούν και εάν μπορούν- στο να στραφούν στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
 Χαράτσι, λοιπόν, σε όσους έχουν ένα σαραβαλάκι για τις ανάγκες τους και δεν έχουν καταθέσει μέχρι τώρα τις πινακίδες, αφού το πάλευαν όπως μπορούσαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog