..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Σύριζα από αριστερά: Μετά τον Π. Παυλόπουλο ως Πρόεδρος Δημοκρατίας σειρά έχει ο .......Αρης Σπηλιωτόπουλος!!!!!!!!!


Όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος διόρισε πρέσβη εκ προσωπικοτήτων τον πρώην ευρωβουλευτή του Φιλελεύθερου κόμματος της Γερμανίας, τον μνημονιακό Γ. Χατζημαρκάκη, γράφτηκαν κι ειπώθηκαν τόσα που δεν χωρούν σε ένα βιβλίο.
Γράφτηκαν... για το σκάνδαλο με το κλεμμένο "διδακτορικό" στη Γερμανία, που του το πήρανε πίσω... πως τον ξέρασε το κόμμα του, τον έφτυσε η Γερμανία, ξεφτίλισε την ελληνική καταγωγή του με επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας υπερασπιζόμενος την Μέρκελ, πως τότε ένας άλλος Έλληνας βουλευτής, ο Ιωσήφ Ζησιάδης στην Ελβετία, του έστειλε μια...  επιστολή καταπέλτη, την αποτυχία του να κάνει πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα και την "εξαγορά" των ψηφοφόρων του από το ΠΑΣΟΚ, με τον διορισμό του σε πρέσβη εκ προσωπικοτήτων από τον Ε. Βενιζέλο, την οικονομική στενότητα της χώρας να μοιράζει πλούσιους μισθούς σε αρεστούς κ.α.π...

Όταν η αριστερά σχημάτισε κυβέρνηση, ο νέος υπουργός των Εξωτερικών, ο αριστερός Ν. Κοτζιάς, ως δείγμα νέου ήθους, πολιτικής εναντίον στη σπατάλη χρημάτων του ελληνικού λαού και νέας αντιμνημονιακής πολιτικής, απέλυσε τον Χατζημαρκάκη από το ΥΠΕΞ.

Σήμερα, ο  Ν. Κοτζιάς προσλαμβάνει τον μνημονιακό πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο, ως πρέσβη εκ προσωπικοτήτων!


Να δεχθούμε ότι ο κ. Κοτζιάς, βαθύς γνώστης της πολιτικής (πρώην στέλεχος του ΚΚΕ, σύμβουλος Θ. Πάγκαλου, σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου, πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ, καθηγητής Πανεπιστημίου, πρόεδρος "Πράττω"...), γνωρίζει όσο κανείς άλλος τη γιγαντιαία πολιτική και πολιτιστική προσωπικότητα του κ. Σπηλιωτόπουλου, την παγκόσμια προσφορά του στον Πολιτισμό και το κύρος που διαθέτει στην παγκόσμια διανόηση της "αριστεράς", αλλά και της δεξιάς.

Σας θυμίζουμε επίσης ότι ο Αρης Σπηλιωτόπουλος έχει ήδη τοποθετηθεί -ύστερα από την αποτυχία στις δημοτικές εκλογές- ως εντεταλμένος σύμβουλος (κάτι σαν αντιδήμαρχος) για θέματα τουρισμού του Δήμου Αθηναίων, ύστερα από απόφαση του δημάρχου Γ. Καμίνη. 

Ας θυμηθούμε τις 100 ημέρες, από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την "αριστερά" τα κατορθώματα και την "αριστερή " πολιτική του Νίκου Κοτζιά: 

-  Στη συνάντησή του με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, συμφώνησαν δημόσια -κοινή συνέντευξη τύπου- πως θα κινηθούν μαζί στο Κυπριακό με βάση τις συμφωνίες που είχε κάνει ο κ. Βενιζέλος με τον τούρκο ομόλογό του, για δύο "κρατικές οντότητες" και Ομοσπονδία (νέο σχέδιο Ανάν)...
- Ο κ. Κοτζιάς κατανόησε και συνεχίζει το εμπάργκο και την απομάκρυνση (απέλαση) της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα, υποστηρίζοντας τον εκδημοκρατισμό της Συρίας από τον εξεγερμένο λαό...
- Την σθεναρή συμπαράταξη με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ για το εμπάργκο στο Ιράν, τη Ρωσία κ.α.π.
Ή μήπως ετοιμάζουν μια "εθνική συμφωνία" για ένα νέο μνημόνιο;

Και ας μην ξεχνάμε και το οικονομικό ζήτημα: Με βάση παλαιότερα στοιχεία στη Βουλή, αυτές οι μηνιαίες αποδοχές ανέρχονται γύρω στις 3,5-4.000 ευρώ κάθε μήνα!

ΣYΡΙΖΑ: Πάντα "αριστερά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog