..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Βέροια: Η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.



Μαζικά και μαχητικά τίμησαν την εργατική Πρωτομαγιά με συγκέντρωση στην πλατεία Ωρολογίου της Βέροιας και πορεία στους δρόμους της πόλης δεκάδες εργαζόμενοι, νέοι και γυναίκες,  ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν η Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ, αντιπροσωπία της ΠΑΣΕΒΕ καθώς και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ. Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Κυριάκος Μαυρομάτης.

Σταθερή και μάλιστα αγωνιστική είναι η παρουσία στο διάστημα από την επαναλειτουργία της, της Ομάδας Γυναικών Βέροιας της ΟΓΕ. Με παραστάσεις, συμμετοχή σε πορείες και συγκεντρώσεις, με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, προσπαθεί να δώσει το δικό της μήνυμα συλλογικότητας και αγώνα στις γυναίκες της περιοχής μας στη διεκδίκηση των πολλών και καυτών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Το τελευταίο διάστημα είχαμε συμμετοχή στην αγωνιστική υποδοχή που ετοίμασαν στον Υπουργό Υγείας, στο Νοσοκομείο της Βέροιας στις 26/4 καθώς και στην Πρωτομαγιά (ΦΩΤΟ)



πηγή : η άλλη άποψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog