..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Υπάρχει ή δεν υπάρχει συμφωνία;;; Ποιος, ποιον δουλεύει;;;


Να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια για την επίτευξη συμφωνίας κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, παίρνοντας αποστάσεις από τις διαρροές περί άμεσης συμφωνίας.

«Η Ελλάδα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες εάν θέλει να διανύσει την τελική απόσταση για συμφωνία», είπε, μιλώντας στο «Reuters», στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Οικονομικών των G7. «Ήταν ανέκαθεν περισσότερο αισιόδοξοι», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην ελληνική κυβέρνηση.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε δήλωσε «έκπληκτος» από τις αναφορές της ελληνικής κυβέρνησης. «Όλο και ακούμε θετικές ειδήσεις από την Ελλάδα και αυτό είναι καλό, αλλά επί της ουσίας οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν προχωρήσει πολύ», δήλωσε στο πρώτο κανάλι της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης. «Γι' αυτό εκπλήσσομαι συνέχεια όταν ακούω από την Αθήνα ότι είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία», πρόσθεσε.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog