..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τα φώτοσοπ της εφημερίδας "ΑΥΓΗ" και του ΣΥΡΙΖΑ - Ο παραχαράκτης του χαράκτη ........Τάσσου!!!!!!!







Η κυβερνητική εφημερίδα «Αυγή» χρησιμοποιεί φωτογραφία από παλαιότερη πρωτομαγιάτικη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για να προπαγανδίσει την συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-Εργατικού Κέντρου... 

Στο δε άρθρο της νέας Αυριανής («Αυγή») δεν υπάρχει ούτε λέξη για την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Παρα μονάχα αυτήν των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-Εργατικού Κέντρου Αθηνών και του... ΜΕΤΑ (Μαχητικής Εργατοϋπαλληλικής Ταξικής Ανατροπής).

Πόσο ξεφτίλες μπορούν να γίνουν;
Πόσες λαθροχειρίες μπορούν να κάνουν;
Πόσο αδίστακτοι είναι στην παραποίηση;
Η μονταζιέρα της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ ζει και βασιλεύει.

Πάμε να δούμε τη φωτογραφία σε μεγέθυνση:
Στη φωτό διακρίνεται πεντακάθαρα ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης με υψωμένη τη γροθιά.


Αλλοίωσαν μέχρι και τον Τάσσο!  Οι παραχαράκτες των χαρακτών

                                                 Το αυθεντικό

                                             Το παραχαραγμένο

Όταν η πραγματικότητα δε συμφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Κι αυτό ισχύει για όλα. Πρόσφατα, γράφαμε για την αλλοίωση φωτογραφιών από πρωτοβουλίες του ΚΚΕ με διεθνή απήχηση. 

Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε χώρες του εξωτερικού, αυτές προπαγανδίστηκαν με αφίσες όπου δέσποζαν φωτογραφίες του πανό που είχε αναρτήσει το ΚΚΕ στην Ακρόπολη, έλειπε όμως η υπογραφή «ΚΚΕ» και το σφυροδρέπανο. Σωστή καπηλεία, δηλαδή.

Αυτή τη φορά θύμα του ΣΥΡΙΖΑίικου «φώτοσοπ» έπεσε γνωστό χαρακτικό του Τάσσου Αλεβίζου, που απεικονίζει διαδηλωτές με υψωμένες ελληνικές και κόκκινες σημαίες με σφυροδρέπανο. 

Στην ιστοσελίδα του Π. Λαφαζάνη, αναρτήθηκε η εικόνα, μόνο που απ' τις σημαίες που κρατούν οι διαδηλωτές έχουν εξαφανιστεί τα σφυροδρέπανα (βλέπε σε αντιπαραβολή την πρωτότυπη και τη δημοσιευμένη εικόνα)! 
Τους το 'παμε κι άλλη φορά, δεν είναι ό,τι καλύτερο να σουλατσάρουν με κλεμμένες ταυτότητες και διαβατήρια. Πόσο μάλλον όταν αυτά φωνάζουν από μακριά ότι είναι κλοπιμαία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Εδώ oι παλαιότερες εικαστικές προσεγγίσεις του ΣΥΡΙΖΑ




Η αλλοίωση του πανώ στην Ακρόπολη. Από την εκδήλωση του   δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο Παρίσι, τον Απρίλιο.


Και το περίφημο PHOTOSHOP της ΑΥΓΗΣ, που αφαίρεσε τα σφυροδρέπανα από την ΚΟΕ, για "να μην τρομάξουμε τις αγορές" και δεν μπορέσουν να χορέψουν!!!!!

πηγή: Μποτίλια Στον Άνεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog