..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ο Θανάσης Παφίλης στη Βουλή για το νομοσχέδιο της ΕΡΤ. {VIDEO}. Ο κ. Βούτσης έχει αυταπάτες!!!!!


Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται το νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την ΕΡΤ, που επί της ουσίας την επαναφέρει στην κατάσταση που ήταν πριν καταργηθεί από την προηγούμενη συγκυβέρνηση και αντικατασταθεί με τη ΝΕΡΙΤ. 

Η νέα ΕΡΤ, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, θα είναι ελεγχόμενη από την εκάστοτε κυβέρνηση που θα διορίζει το Διοικητικό Συμβούλιο, θα λειτουργεί με βάση τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και σε συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις. 

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση προετοιμάζουν το λαό για να αποδεχτεί μια νέα συμφωνία που θα είναι σε βάρος του, σημείωσε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Τόνισε πως η συγκυβέρνηση ζητάει από το λαό να μάθει να ζει στη φτώχεια και στη δυστυχία, ότι τίποτα δεν αλλάζει, ενώ αναφερόμενος στα περί εκλογών ή δημοψηφίσματος, τόνισε ότι αν γίνουν, ο στόχος θα είναι να γίνει ο λαός συνυπεύθυνος με το μαχαίρι στο λαιμό. Τόνισε ότι το ΚΚΕ είναι με τη ρήξη, με ρήξη που θα επιφέρει το λαϊκό κίνημα για τη λαϊκή εξουσία, την αποδέσμευση από την ΕΕ, τη μονομερή διαγραφή του χρέους.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, σημείωσε ότι στο πλαίσιο του καπιταλισμού δεν υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση και όποιος το λέει, ή έχει αυταπάτες ή δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν καταργεί την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες μπήκε λουκέτο στην ΕΡΤ. 



902.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog