..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ο νέος μας σωτήρας. Ο Γιάννης Μαγκριώτης κάνει .......κόμμα!!!!!!


Ένας ακόμα φορέας της «κεντροαριστεράς» φαίνεται πως είναι στα σκαριά ή τουλάχιστον θα επιχειρηθεί να φτιαχτεί. Την ιδέα προωθεί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης μαζί με ομάδα ανθρώπων από την αποκαλούμενη κεντροαριστερά και τις επόμενες μέρες θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προθέσεις του ο Γιάννης Μαγκριώτης τις έχει καταθέσει ως προτάσεις τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου. Υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρξει ένας «νέος ενωτικός φορέας» του «δημοκρατικού κέντρου» και της «νέας σοσιαλδημοκρατίας» για να συγκεντρώσει ψηφοφόρους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΔΗΣΟ και τη ΔΗΜΑΡ που τώρα εκφράζονται από Το Ποτάμι και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γ. Μαγκριώτης το Μάη θα παρουσιάσει τις θέσεις του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και το φθινόπωρο θα γίνει το ιδρυτικό συνέδριο του νέου πολιτικού φορέα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog