..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Κρήτη: Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτικών συλλόγων στον ΟΠΕΚΕΠΕ για τις αγροτικές ενισχύσεις!!!


Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα από αντιπροσωπεία των Αγροτικών Συλλόγων Αρχανών και Αστερουσίων καθώς και μέλη της επιτροπής Αρκαλοχωρίου στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου είχαν συνάντηση με το διευθυντή κ. Αλεξόπουλο.

Στη συνάντηση ανέδειξαν το σημαντικό θέμα που έχει προκύψει με τη δέσμευση των αποθεματικών του ΟΠΕΚΕΠΕ από τη συγκυβέρνηση, τα οποία ανέρχονται σε 250 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα που καθυστερούν οι πληρωμές στην εξισωτική, τη βιοκαλλιέργεια, το ΦΠΑ κ.α., η κυβέρνηση βάζει χέρι σε δικά μας χρήματα για να έχει την απαιτούμενη ρευστότητα. Όπως τόνισαν, «σε αυτό το έργο έχουμε γίνει θεατές πολλές φορές. Ο κίνδυνος αυτά τα χρήματα να χαθούν είναι μεγάλος».

Οι δύο σύλλογοι απαιτούν από τη συγκυβέρνηση να πάρει πίσω αυτή την απόφαση και κάθε απόφαση που βάζει στο στόχαστρο και τα αποθεματικά των δημόσιων οργανισμών και των ασφαλιστικών ταμείων.

Τέλος, αλγεινή εντύπωση δημιούργησε η παρουσία της αστυνομίας στην παράσταση διαμαρτυρίας με τους αγρότες να σχολιάζουν πως «φαίνεται μπορεί να άλλαξε η κυβέρνηση αλλά το δόγμα "νόμος και τάξη" παραμένει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog