..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Το δούλεμα του......... Πούτιν!!!!!!!!


Γελάει καλύτερα…

Κίνηση ΜΑΤ της Ρωσίας…

Η Ρωσία άφησε επίτηδες να καταρρεύσουν οι τιμές του ρούβλιου και δεν το στήριξε νωρίτερα.
Οι μετοχές των Ρωσικών εταιρειών πετρελαίου και φυσικού αερίου έχασαν ξαφνικά μεγάλο μέρος της δύναμής τους. 
Οι Αμερικάνοι και οι Δυτικοί μεγαλομέτοχοι, σε πανικό, πούλησαν τα μερίδιά τους, πού διατηρούσαν σε ρωσικές εταιρείες, σε πολύ χαμηλές τιμές. 
Και ποιος συντονισμένα αγόραζε;

Σωστά μαντέψατε!!!
Το Ρωσικό κράτος!!!
Ολα τα κέρδη πλέον των Ρωσικών εταιρειών μένουν στη Ρωσία.

Οι μεγαλοκαρχαρίες πιάστηκαν στον ύπνο και κατάλαβαν πολύ αργά τι παιχνίδι τους έπαιξε ο Ρώσος πρόεδρος. Μόνον μέσα σε μία εβδομάδα η Ρωσία αγόρασε τις μετοχές ξένων μεγαλοκαρχαριών, σε ποσό που ξεπερνά τα είκοσι (20) δισεκατομμύρια ευρώ!

Πόρτα λοιπόν, με δίκαιο τρόπο,  βάσει της λειτουργίας των αγορών στη Δύση και τα όνειρα κάποιων να έχουν μερίδιο από τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, καθώς και από το ρευστό που θα εισρεύσει στις Ρωσικές εταιρείες, από τις ιλιγγιώδεις συμφωνίες με την Κίνα, την Ινδία και την Νότιο Κορέα. (στο μέλλον)

(Ρωσικά πολιτικά νέα)
Φιλονόη και φίλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog