..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015: Γιατί ΚΚΕ!!!!!!!!!!!



Γιατί το ΚΚΕ αποτελεί τη δύναμη που χωρίς ταλαντεύσεις και υποχωρήσεις μπαίνει μπροστά στους αγώνες του λαού και της νεολαίας, με συνέπεια για το δίκιο και τα δικαιώματα, για να οργανωθεί η αλληλεγγύη.

Γιατί ψηφίζεις ΚΚΕ και μένει ΚΚΕ. Η ψήφος δε μεταλλάσσεται. Δε θα μετατραπεί ούτε σε στήριξη στην ΕΕ, ούτε σε νταραβέρια με το ΣΕΒ και τους «εταίρους».

Γιατί το ΚΚΕ είναι εγγύηση. Δε δέχεται να γίνει το αγωνιστικό άλλοθι σε καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση εντός των τειχών της ΕΕ και του καπιταλισμού. Δε δέχεται να κάτσει στο σβέρκο του λαού για μερικές υπουργικές καρέκλες.


Γιατί με ισχυρό το ΚΚΕ δυναμώνει η ελπίδα

Γιατί το ΚΚΕ παλεύει για τη μοναδική φιλολαϊκή διέξοδο: Να γίνει ο λαός αφέντης στον πλούτο που παράγει. Δυνατό ΚΚΕ, γιατί η ελπίδα είναι στο δρόμο της οργάνωσης, του αγώνα και της ανατροπής και όχι στο δρόμο της διαπραγμάτευσης και της υποταγής με αυτούς που έχουν ξεχαρβαλώσει τη ζωή της νεολαίας.

Γιατί το ΚΚΕ θα είναι δίπλα μας. Γι' αυτό την επόμενη μέρα: Δυνατό ΚΚΕ.

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog