..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Βουλγαρία: Στα 185 ευρώ ο βασικός μισθός



Στα 360 λέβα (περίπου 185 ευρώ) διαμορφώνεται από χθες ο βασικός μισθός στη Βουλγαρία, αυξημένος κατά περίπου 20 λέβα.

Υπάρχει, επίσης, πρόβλεψη για «αύξηση» περίπου τέσσερα λέβα της κατώτατης σύνταξης βάσει του κανόνα για την τιμαριθμική αναπροσαρμογή. Έτσι, η σύνταξη των 200 λέβα θα αυξηθεί στα 204 λέβα (104,3 ευρώ), με δεδομένο το γεγονός ότι η τιμαριθμική προσαρμογή είναι της τάξης του 1,9%.

Οι φορολογικοί συντελεστές παραμένουν αμετάβλητοι εκτός από τη φορολογία επί των τόκων των τραπεζικών καταθέσεων, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας "Novinite", ενώ φόρος 8% θα επιβάλλεται σε όλες τις καταθέσεις και όχι μόνο στις προθεσμιακές καταθέσεις, όπως ίσχυε το 2014.


Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog