..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ρεπούση η ........Ευρωπαία!!!!!!!


«Το ΚΚΕ έχει πολιτικό αυτισμό. Εμάς μας αρέσει η Ευρώπη». 
Τάδε έφη με ύφος χιλίων καρδιναλίων η Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ στη διάρκεια πρωινής εκπομπής του ΜΕΓΚΑ. Οι ...κοσμοπολίτες της ΔΗΜΑΡ αποπνέουν ευρωπαϊκό αέρα, τους αρέσει η ΕΕ και το δηλώνουν. Δεν τολμάνε, όμως, να πουν ότι τους αρέσουν και τα «μνημόνια», γιατί κι αυτά Ευρωπαϊκή Ενωση είναι, τους αρέσουν οι μισθοί - φιλοδωρήματα, οι συντάξεις πείνας, η ανεργία στους αιθέρες, γιατί κι αυτά κι άλλα τόσα Ευρωπαϊκή Ενωση είναι.
 Ακριβώς επειδή τους αρέσει αυτή η Ευρώπη, των μονοπωλίων που αυγατίζουν τα κέρδη τους και των λαών που αυγατίζουν τα βάσανά τους, περιφέρονται σαν πολύφερνες νύφες στο αστικό πολιτικό σύστημα. 
Για αυτούς, λοιπόν, το ΚΚΕ, που παλεύει ενάντια στην ΕΕ των μονοπωλίων και τον καπιταλιστικό αντιλαϊκό δρόμο ανάπτυξης, είναι αυτιστικό! Τέτοια κελεπούρια το κεφάλαιο δεν θα τα αφήσει να χαθούν, όλο και κάπου θα τα βολέψει τώρα που το κόμμα τους καταρρέει. 
 Αλλωστε, οι αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog