..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Παναγιώτης Μελάς και ΑΝΕΛ: Τα αναχώματα των αστικών κυβερνήσεων!!!!!!!


Νέες αναταράξεις στους ΑΝΕΛ μια μέρα μετά την ομόφωνη απόφαση ότι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανεξάρτητα από το πρόσωπο.

Ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Μελάς, που αρχικά είχε εκφράσει επιφυλάξεις, επανήλθε την Τετάρτη το πρωί και με δηλώσεις του στον «Βήμα FM» υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε ομοφωνία... Τώρα, τι ανακοίνωση έβγαλαν, δεν με απασχόλησε...» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέγοντας «εάν πάμε σε εκλογές και δεν ψηφιστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι εκλογές τότε θα φέρουν λίγο πίσω και την οικονομία».

Οι δηλώσεις του βουλευτή προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου που δήλωσε στο ΑΜΠΕ πως «η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομόφωνη, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μελά. Όποιος δώσει "ανάσα" στη μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, "αποκεφαλίζεται". Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο συνέδριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog