..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Αγ. Μέρκελ: Συνεχίστε τα σκληρά μέτρα!!!!!


Συνέχιση των σκληρών μέτρων στην Ευρωζώνη διότι δεν έχει ξεπεραστεί η κρίση είναι το νόημα των δηλώσεων της Άγκελα Μέρκελ μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μάριο Ντράγκι, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
ΟΙ τοποθετήσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου δείχνουν πως τα σύννεφα δεν έχουν απομακρυνθεί από τη ζώνη του Ευρώ και οι εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για ισχνή ανάπτυξη ή και στασιμότητα για το τρέχον έτος.
Η Άγκελα Μέρκελ υποστήριξε ότι έκτακτα μέτρα στήριξης της Ευρωζώνης, που ανακοινώθηκαν από την ΕΚΤ, αποδεικνύουν ότι η κρίση της δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί πλήρως. Πρόσθεσε ότι στη συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι τονίστηκε η αναγκαιότητα συνέχισης των μεταρρυθμίσεων (βλέπε σκληρών αντιλαϊκών μέτρων) που έχουν αναληφθεί και που στόχο έχουν να οδηγήσουν στην (καπιταλιστική) ανάκαμψη.
Επιπλέον επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να προσανατολιστεί η συζήτηση στην ΕΕ στους στόχους που θα πρέπει να επικεντρωθεί η ευρωπαϊκή πολιτική στα προσεχή πέντε χρόνια προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της ΕΕ, αλλά και για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog