..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

-Tι γελάς σαν χαζός ρε Αλέξη;;;;; Είσαι με τους χορτάτους;;;;;;;


-Στον πλανήτη Happy διαρκώς ο Αλέξης Τσίπρας σαν γλάστρα που ήρθε με το ΚΤΕΛ από την επαρχία για να γίνει μοντέλα.
-Σε ποια χώρα ζει το παληκάρι;
Το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι όλο και λιγότερο θυμωμένος και όλο και πιο συχνά χαμογελαστός δι' ασήμαντον αφορμή προκαλεί ερωτηματικά σε μια χώρα με 6.000 αυτοκτονίες, με τις καθαρίστριες κρεμασμένες από τα χείλη της Δικαιοσύνης, με διάχυτη την απόγνωση τέλος πάντων.
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του El Even για το, αλά Παπαντωνίου, χαμόγελο του Τσίπρα.

El Even Είναι προφανές όχι μόνο από τα χαμόγελα αλλά και από το tonality και τη χροιά της φωνής του Αλέξη ότι δεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα λόγια του και στις σκέψεις του. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ψυχολογίας για να διαπιστώσει κανείς πως ο Αλέξης δεν είναι θυμωμένος. Δεν εχει θυμωσει με το 1,5 εκατομυριο ανέργους και άλλους τόσους απλήρωτους εδώ και μήνες, δεν είναι εξοργισμένος με τα 300 χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα,δεν αγριεύει με τους χιλιάδες αυτοκτονημένους από απόγνωση,ούτε με αυτούς που δεν έχουν φαγητό φάρμακα στέγη. Ο Αλεξης ψύχραιμος αισιόδοξος και γελαστός ειναι η τελευταία ελπίδα μας να σωθούμε ... Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

 ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog