..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Χρήστος Μπέλλος: Εμείς θα είμαστε .......ΕΔΩ !!!!!!!!!


Πέρασε η Κυριακή των δημοτικών εκλογών και οι δημότες μας, δεν μπόρεσαν να επιλέξουν και  να τελειώσουν με την κοροϊδία, την εξαπάτηση, τους εκβιασμούς, τις αυταπάτες, τις ψεύτικες ελπίδες, που εδώ και τόσα χρόνια τους ταλαιπωρούν και τους έφτασαν σε αυτή την κατάσταση της ανεργίας, της φτώχειας, της ανέχειας, της ανασφάλειας, της απόγνωσης.

Ενώ είχε έρθει η ώρα, να δουν ότι υπεύθυνοι γι' αυτήν την κατάσταση είναι οι ίδιοι που αγωνιούν ελάχιστα για την κοινωνική συνοχή, και μέγιστα για τη σταθερότητα του πολιτικού συστήματος, οι ίδιοι που καλούν τον πολύπαθο λαό μας  είτε να τους στείλει για πρώτη φορά σαν «διαυγέστερους», είτε να τους ξαναστείλει σαν «νοικοκύρηδες»,…στις 18 του Μάη, στο δήμο για να αρχίσουν ή να συνεχίσουν το ….«φιλολαϊκό» έργο τους. Στο πλάι τους όλοι εκείνοι που έχουν κάνει τον αποπροσανατολισμό επιστήμη και όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, χάνουν  και τα τελευταία ψήγματα από τις  μάσκες της δήθεν «αντικειμενικότητας»

Το ζητούμενο είναι ότι, οι συμπολίτες μας, έπρεπε να σταθούν μπροστά στην κάλπη αποφασισμένοι, να μην τους αφήσουν άλλη μια φορά να λένε ότι ο λαός τους ψήφισε, άρα έχουν την εντολή του να τον βυθίζουν στην αθλιότητα. Να μην γίνουν άλλη μια φορά «κοψοχέρηδες», αφού μετά την απομάκρυνση από την κάλπη κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται..
Και όμως!!!

Επέλεξαν να ψηφίσουν τους «ακομμάτιστους», τους «ανεξάρτητους», τους «ανένταχτους»
Επέλεξαν να στηρίξουν και να ψηφίσουν δημοτικούς συμβούλους του σκληρού πυρήνα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Επέλεξαν ανθρώπους που θα ακολουθήσουν πιστά τη σκληρή πολιτική των κομμάτων της συγκυβέρνησης.
 Επέλεξαν ανθρώπους οι οποίοι δεν θα ενδιαφερθούν για την συνέχιση της φτώχεια τους και την ανεργία τους.
Επέλεξαν ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει εάν έφυγε η εφορία, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ από την Αλεξάνδρεια.
Επέλεξαν ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει γιατί ΜΕΙΩΘΗΚΕ ο τζίρος από τα καταστήματά τους.
Επέλεξαν ανθρώπους που δεν τους νοιάζει εάν έκλεισαν, πάνω από 30 καταστήματα στο δήμο Αλεξάνδρειας.
Επέλεξαν ανθρώπους που δεν κυκλοφορούν, αλλά μόνο τις εκλογές, μετά τις 8 η ώρα το βράδυ, σε μια πόλη φάντασμα.
Επέλεξαν ανθρώπους που δεν τους νοιάζει εάν έκλεισε ο ΕΟΠΥΥ  και δεν υπάρχουν γιατροί στην πόλη μας.
Επέλεξαν ανθρώπους με στενά κομματικά κριτήρια.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι αγανάκτηση  γιατί δεν ψηφίστηκε η «Λαϊκή Συσπείρωση» και δεν μπήκε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Είναι αγανάκτηση γιατί κοντά σε σας θα ταλαιπωρούνται και όλοι οι άλλοι.
   Όλοι όμως εμείς που  συμμετείχαμε στον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας , που στηρίχθηκε από το ΚΚΕ ευχαριστούμε όλους τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους κατά τη  εκλογική διαδικασία.
 Γνωρίζει ο κόσμος της Αλεξάνδρειας, όπως και προεκλογικά είχαμε δηλώσει όχι μόνο δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη τους, αλλά και με όλες μας τις δυνάμεις θα αγωνιστούμε μέσα αλλά και έξω από το  δημοτικό συμβούλιο για να πραγματοποιηθούν όσα έχουμε  εξαγγείλει.
Γνωρίζουμε ότι έχουμε ευθύνη  όχι μόνο να συμβάλουμε αποφασιστικά στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών μας , αλλά και για να αποτρέψουμε τα χειρότερα από την όποια αντιλαϊκή τοπική διοίκηση προκύψει στο δήμο Αλεξάνδρειας.
Θα αγωνιστούμε, όπως πάντα, για να αποτρέψουμε τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, που θα εισηγηθεί η ΕΕ και θα προσπαθήσουν τα τσιράκια της όποιας συγκυβέρνησης να εφαρμόσουν.
Εμείς θα είμαστε ΕΔΩ.

Χρήστος Μπέλλος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την
"Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας"


   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog