..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Οι απόντες της.........Πρωτομαγιάς!!!!!!!!


 Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας» Χρήστος Αλευράς και οι υποψήφιοι δημοτικοί της σύμβουλοι, Θανάσης Καλογριάς, Χρήστος Κυριμκιλίδης, Χάρης Μερτζανίδης. Θεόδωρος Κολιούκος, Ηλίας Ιακωβίδης, Χρήστος Μπέλλος, Γιάννης Ιακωβίδης, Γιώργος Ανβάρ και ο Νίκος Τσολάκης έδωσαν το παρόν στη Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση της Βέροιας.
 
Η συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στη Βέροια, «έπεσε» αποκλειστικά στις πλάτες του ΠΑΜΕ. Ήταν το μόνο που διοργάνωσε συγκέντρωση, αφού το τοπικό Εργατικό Κέντρο (ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας) κάλεσε τον κόσμο στη …Θεσσαλονίκη (!), ενώ πρωτοβάθμια σωματεία που το προηγούμενο χρονικό διάστημα διοργάνωναν κινητοποιήσεις , αυτή την ημέρα δεν έβγαλαν ούτε καν σχετικές ανακοινώσεις…

Όσο δε αφορά τους πολυάριθμους υποψήφιους των τοπικών εκλογών και αυτοί απόντες (εξαίρεση υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης –κυρίως- και ορισμένοι των «Ενεργών Πολιτών»…) Και φυσικά οι μεγάλοι απόντες οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι της περιοχής. Γιατί ενώ τραβούν τα «πάνδεινα» εξαιτίας της ακολουθούμενης πολιτικής, οι αγωνιστικές τους αντιδράσεις όχι μόνο δεν έχουν φθάσει στο απαιτούμενο επίπεδο αλλά εμφανίζουν και φθίνουσα πορεία. Η ανάγκη (και σε τοπικό επίπεδο) ανασυγκρότησης του συνδικαλιστικού κινήματος επιτακτική, καθώς και η διάλυση των «εκλογικών αυταπατών»! 
η άλλη άποψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog