..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας, επισκέφτηκε η "Λαϊκή Συσπείρωση¨"


Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Αλευρά, επισκέφτηκε  την Τρίτη 13 Μάη, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας.
 Κατά  τη διάρκεια της συνάντησης με τους άνδρες της  Π.Υ., o Χρήστος Αλευράς καταδίκασε τις πολιτικές που υποβαθμίζουν και συρρικνώνουν το υπάρχον υποτυπώδες σύστημα πυροπροστασίας και πυρασφάλειας με εργασιακές σχέσεις τσακισμένες από την ευελιξία και την κινητικότητα ,την διεύρυνση της εποχικότητας το αβέβαιο εργασιακό μέλλον που δεν προσφέρει καμία εξασφάλιση για μόνιμη και σταθερή δουλειά τόσο στους μόνιμους και στους 5ετους θητείας, όσο και στους συμβασιούχους πυροσβέστες.
  Οι διαχρονικές πολιτικές επιλογές στο συγκεκριμένο νευραλγικό τομέα της Πολιτικής Προστασίας τόνισε, με τον τρόπο που υλοποιούνται από τις κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή Ένωση , δείχνουν την πλήρη αδιαφορία για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των δημοτών μας.


  Η «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας» δήλωσε ο Χρ. Αλευράς θα είναι αντίθετη στην όποια απόπειρα κατάργησης η συγχώνευσης η υποκατάστασης των παρεχόμενων υπηρεσιών από «εθελοντές», όπως και στη μεταφορά αρμοδιοτήτων πυροσβεστικών σταθμών στην Τοπική Διοίκηση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog