..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Χρήστος Μπέλλος: Ψηφίζουμε "ανεξάρτητους" ή εξαρτημένους;;;;;;;


Συνδημότες- Συνδημότισσες
Το μήνυμα που χρειάζεται να στείλουμε από την κάλπη των ερχόμενων τριπλών εκλογών όλοι οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι μικροί ΕΒΕ και τα άλλα λαϊκά στρώματα, είναι ενιαίο και αφορά στη συνολική καταδίκη της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής. Μια πολιτική που καθορίζεται και "εκπέμπεται" από την ΕΕ, τους μεγαλοτραπεζίτες, τους μεγαλοβιομήχανους, τους μεγαλοεφοπλιστές, με λίγα λόγια, το μεγάλο κεφάλαιο, υλοποιείται από τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, στηρίζεται από όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και περνάει και μέσα από την Τοπική Διοίκηση.
Ψηφίστε μαζικά και με αποφασιστικότητα τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια, το δήμο Αλεξάνδρειας και το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
Βοηθήστε να αναγεννηθεί μια ορμητική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση στην Ευρωβουλή και στην Τοπική Διοίκηση, που θα συμβάλει στον αγώνα για να αναχαιτιστεί η αντιλαϊκή επίθεση, τα απανωτά αντιλαϊκά μέτρα, για να ανοίξει ο μόνος δρόμος που μπορεί να διασφαλίσει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Μπορούμε να ζήσουμε διαφορετικά, αρκεί να το πάρουμε απόφαση, να σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ, των ομίλων - των μονοπωλίων, με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Αυτός είναι ο στόχος που πρέπει και με την ψήφο του να πετύχει ο λαός. Να δημιουργήσει προϋποθέσεις με ισχυρό ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση ώστε να σπάσουν τα δεσμά ΕΕ - μονοπωλίων που τον κρατούν αιχμάλωτο στα σημερινά αδιέξοδα. Να απελευθερώσει, με την λαϊκή εξουσία και οικονομία, έξω από την ΕΕ, τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η κοινωνία για μια ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή. Μόνο αυτός ο δρόμος μπορεί να ενεργοποιήσει τη λαϊκή δυναμική, να δώσει όραμα και ελπίδα στο λαό και τη νεολαία που σήμερα σκύβει συνεχώς το κεφάλι ζώντας με απελπισία, απαισιοδοξία και αβεβαιότητα για το αύριο.
Οι προσπάθειες των άλλων υποψηφίων, μπροστά στις εκλογές, να πάρουν αποστάσεις από την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική και να παρουσιαστούν σαν «αδέσμευτοι» και «ανεξάρτητοι», πρόκειται για μεγάλη πολιτική απάτη.
Αυτοί, με ή όχι κομματική ταυτότητα, στηρίξαν και στηρίζουν. Εφάρμοσαν και εφαρμόζουν, όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ κατόπιν υποδείξεων της σημερινής συγκυβέρνησης  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.
Όλοι τα γνωρίζουμε.
Ψέμματα είναι ότι «έφυγε» ο ΟΤΕ, η Εφορία, η ΔΕΗ Οτι δώσανε τα σκουπίδια σε ιδιώτη ;
Τι έκαναν για τα λουκέτα των καταστημάτων;; 
Τι έκαναν για τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά, από τη ΔΕΗ;;;
Τι έκαναν για τη μείωση της χρηματοδότησης του δήμου από την κεντρική εξουσία;;
Τι έκαναν για τους συμπολίτες μας που δεν είχαν να βάλουν το χειμώνα πετρέλαιο;;;
Τίποτα απολύτως. Ότι τους είπαν τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους.
 Εμείς,  δεν κρυβόμαστε. Δεν προσποιούμαστε τους ανεξάρτητους, τους απολίτικους και τους ενωτικούς.
Είμαστε ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ από τα λαϊκά συμφέροντα, για τα οποία είμαστε ταγμένοι να αγωνιζόμαστε.
Δηλώνουμε, καθαρά και ξάστερα, γιατί δεν θέλουμε να σας κοροϊδεύουμε ότι μας στηρίζει το ΚΚΕ και είμαστε περήφανοι γι' αυτό.
Ζητάμε, λοιπόν, από το λαό να μας ψηφίσει, δίνοντας μία και μοναδική υπόσχεση. Το σημείο στο οποίο θα μας τοποθετήσει, με την ψήφο του, θα το κάνουμε μετερίζι συνεχούς αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του.

          Χρήστος Μπέλλος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την

      Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog