..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Διάρρηξη στην Αλεξάνδρεια. Στην Υγειά σας ρε παιδιά!!!!!


Αγνωστοι δράστες διέπραξαν διάρρηξη στην οδό Ν. Πλαστήρα στην Αλεξάνδρεια σε  ακατοίκητη οικία. Οι διαρρήκτες αφού έψαξαν όλο το σπίτι και δεν βρήκαν χρήματα ή κοσμήματα, πήραν μαζί τους 2 κιλά ρύζι, 2 κρασιά, μια φιάλη με τσίπουρο και απορρυπαντικά. Η 92χρονη ιδιοκτήτρια η οποία διαμένει με την κόρη της, δεν άσκηση ποινική δίωξη για τις φθορές και την κλοπή των τροφίμων αλλά ευχήθηκε στους διαρρήκτες καλή όρεξη και στη υγεία τους όταν πίνουν τα κρασιά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog