..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Καμαρώνουν στα μπλόκα των αγροτών σαν γύφτικα σκεπάρνια!!!!!!!


Πλήθος τοπικών «παραγόντων» (δήμαρχοι, υποψήφιοι κ.α) βρέθηκαν κοντά στους αγωνιζόμενους αγρότες της Κουλούρας και στην κινητοποίηση τα Κυριακής 16/2. Εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους καθώς και με δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στη σημασία του αγροτικού τομέα για την «τοπική οικονομία», ενώ δεν παρέλειψαν να υπογραμμίσουν ότι (εφ΄όσον φυσικά ψηφιστούν…) θα έχουν ως προτεραιότητα της πολιτικής τους τη στήριξη του αγροτικού τομέα. Φυσικά για το όλο κλίμα βοηθά και η συγκεκριμένη ηγεσία των αγροτών (η περίφημη «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» που αποτελεί στην ουσία της ανασύσταση της περίφημης -και διαλυμένης πλέον- ΓΕΣΑΣΕ) που σε αντίθεση με την πανελλαδική συντονιστική των μπλόκων, έχει «κουτσουρέψει» τα αιτήματα περιορίζοντας τας μόνο στον τρόπο φορολόγησης των αγροτών (και αυτά με πολλές «στρογγυλεμένες γωνίες!). 
Αλήθεια τι έχουν να πουν όλοι αυτοί οι παράγοντες για την ουσία της αντιαγροτικής πολιτικής κυβέρνησης και Ε.Ε που δεν είναι άλλη από την υποστήριξη των μεγάλων καπιταλιστικών επιχειρήσεων στον αγροτικό τομέα; Τι έχουν να πουν για τις αντιαγροτικές κατευθύνσεις της ΚΑΠ της Ε.Ε την οποία θεωρούν όμως «μονόδρομο»;  Καλές οι «περατζάδες» από τα αγροτικά μπλόκα για μία «χούφτα ψήφους» όμως οι αγρότες είναι καιρός να καταλάβουν τους πραγματικούς τους φίλους από τους «φίλους» και φυσικά να συνεχίσουν μαζικά, οργανωμένα και κυρίως με ξεκάθαρους στόχους που να χτυπούν την ουσία των προβλημάτων τους !
Αλήθεια που ήταν και τι έχουν να μας πουν για το κλείσιμο και τη μεταφορά, στη Βέροια, των τοπικών υπηρεσιών της Αλεξάνδρειας,  ΟΤΕ, ΔΕΗ, και ΔΟΥ;;;;; 
Τι έχουν να πουν στη ταλαιπωρία στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ για το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ;;;;;
Τι ενέργειες έχουν κάνει για όλα αυτά;;;
Οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι παραπάνω είναι πρώτοι στα πανηγύρια και καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια στις.........γουρνοχαρές. 
Παρακάτω τους αφιερώνουμε φωτογραφικό υλικό με την ερήμωση της Αλεξάνδρειας: 


                                                Το κτίριο της ΔΟΥ ερημωμένο  

                                                               Το κτίριο της ΔΕΗ

                Το κτίριο του ΟΤΕ. Ευτυχώς έμεινε η σημαία.

Τα παρακάτω είναι καταστήματα τα οποία έχουν κλείσει λόγω της κρίσης και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ 














Οι κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι της Αλεξάνδρειας στις φετινές εκπτώσεις και σε ώρα ΑΙΧΜΗΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog