..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Το δίδυμο Παφίλης-Μπογιόπουλος άφησαν εποχή στο STAR ( 4 video)


Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, έκανε μια ολοκληρωμένη πολιτική ανάλυση για την οικονομική κατάσταση που βιώνει ο λαός της χώρας μας.


Ανέδειξε με απλό και κατανοητό τρόπο ποιες είναι οι αιτίας που σήμερα βιώνουμε έναν κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα
Ο βουλευτής του ΚΚΕ περιέγραψε με μαύρα χρώματα το μέλλον που μας περιμένει αν υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί της Ε.Ε που με τόσο θέρμη υπερασπίζετε και το ντόπιο αστικό προσωπικό.

Το καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε έχει χρεοκοπήσει, σύμφωνα με τον ίδιο. Είναι αναγκαιότητα να αλλάξει, να αντικατασταθεί με ένα σοσιαλιστικό καθεστώς και τότε η Ελλάδα έχει όλες τις δυνατότητες να προσφέρει στον λαό της μια καλή ζωή.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ έδωσε και πληρωμένες απαντήσεις στις μπαρούφες που έλεγε ο Τζήμερος.


Δεν αρκέστηκε να επικαλείται επίσημα οικονομικά στοιχεία για να περιγράψει το δράμα που βιώνει ο ελληνικός λαός, ο Νίκος Μπογιόπουλος, έδειξε και την υποκρισία των αστικών κομμάτων –ερχόμενος σε αντιπαράθεση με την εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ- που παριστάνουν ότι «αγωνίζονται» για να βρουν λύση στα αδιέξοδα που έχουν οδηγήσει τα λαϊκά στρώματα.

Επίσης έκανε «λιώμα» τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τώρα που «υπάρχει πλεόνασμα η χώρα θα προχωρήσει». Εδώ λέμε ότι 350.000 οικογένειες δεν έχουν ρεύμα, πέντε εκατομμύρια οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας , δηλαδή αν πάτε και τα δέκα εκατομμύρια Ελληνες κάτω απ’ τα όρια της φτώχειας έχοντας μεγαλύτερο πλεόνασμα του αντέτεινε ο δημοσιογράφος τα πράγματα θα πάνε καλύτερα; Και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κάταπιε την γλώσσα του. 

Είναι η μοναδική φορά που είδαμε τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο να δίνει την αίσθηση ότι μιλάει θυμωμένα.

Και πρέπει να τα είχε πάρει στο κρανίο, αφού οι εκπρόσωποι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ που ήταν στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής που συμμετείχε πέρα ότι έδειχναν να αμφισβητούν τα οικονομικά στοιχεία που επικαλούταν, -ο Ν. Μπογιόπουλος αναφέρθηκε ότι τα τελευταία χρόνια στους τραπεζίτες δόθηκαν από εθνικούς πόρους 145 δισεκατομμύρια, ότι απ’ το ετήσιο ΑΕΠ που είναι 190 δις. τα 74 είναι δεσμευμένα σε τόκους και τοκοχρεολύσια και πλήθος άλλων οικονομικών στοιχείων- , Τζήμερος, Ασημακοπούλου και Κωνσταντινόπουλος μονότονα επαναλάμβαναν κάποια κλισέ του τύπου «πέστε μας προτάσεις», «προτείνατε εναλλακτικές λύσεις» …

Πέρα απ’ τις ηλιθιότητες του Τζήμερου που έφτασε να ισχυριστεί ότι το ΚΚΕ κυβερνούσε όλα αυτά τα χρόνια, όταν ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Ο. Κωνσταντινόπουλος επιχείρησε να κάνει προσωπική επίθεση στον Μπογιόπουλο για το ότι έχει εργοδότη τον Χατζηνικολάου και ότι είναι επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ πήρε πληρωμένες απαντήσεις. 







πηγη: Fadomduck2 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog