..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Γιάννης Δραγασάκης: Ο σφογγοκωλάριος των .......Παπανδρεϊκών!!!!!!


Φανταστείτε αυτός ο άνθρωπος, ο Γιάννης Δραγασάκης, να είχε επικρατήσει τότε, το μακρινό 1991 ( ευτυχώς τότε που δεν τον στήριξα), στις εκλογές για την ανάδειξη Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ επί της Αλέκας Παπαρήγα. Τρόμος και μόνο στην σκέψη...
  
Ο Γιάννης Δραγασάκης, σε συνέντευξή του στο left.gr επιχείρησε να «δικαιώσει» τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σχετικά με την ιστορική φράση του 2009 (που ακόμη προκαλεί ο κοινό αίσθημα) ότι «λεφτά υπάρχουν»!

Ο κ. Δραγασάκης έσπευσε στη συνέντευξή του να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Παπανδρέου με το «λεφτά υπάρχουν» σημειώνοντας ότι στην πραγματικότητα ο πρώην πρωθυπουργός ήθελε να πει «που πάνε τα λεφτά».

«Αδικούμε λίγο τον Γιώργο Παπανδρέου. Είχε πει το «υπάρχουν λεφτά» με την έννοια πού πάνε τα λεφτά» ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης προσθέτωντας: «Το 2008 η κυβέρνηση είχε να διαχειριστεί περίπου 60 δισ. ευρώ. 15 δισ. ευρώ από την αύξηση του ΑΕΠ, 3 με 4 δισ. ευρώ από κοινοτικούς πόρους και άλλα 39 από δανεισμό. Άρα το ερώτημα ήταν πού πάνε τα λεφτά».

Μια και αδικούμε τον ΓΑΠ, πρέπει να σε πληροφορήσουμε πρώην σύντροφε ότι και συ αδικείς τη γλώσσα σου, γλύφοντας     ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ........... ΚΩΛΟΥΣ!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog