..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Χρήστος Αλευράς: Η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας είναι απούσα και αδιαφορεί για την Αλεξάνδρεια!!


Ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας για τις περικοπές δρομολογίων του ΟΣΕ μετά από πρόταση του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Αλευρά. Κατά την άποψη μας το ίδιο θα πρέπει να πράξουν και τ’ άλλα Δ.Σ του νομού όπως και οι φορείς της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα οι περικοπές δρομολογίων στον ΟΣΕ που δημιουργούν σοβαρά  προβλήματα  σε πολλούς συμπολίτες μας που εργάζονται στη βιομηχανική περιοχή της  Σίνδου αλλά και στη Θεσσαλονίκη, απασχόλησαν το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας  στην τακτική συνεδρίαση, της Τετάρτης (4/12/2013).
 Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας ,  Χρήστος Αλευράς,  προ ημερησίας διάταξης, άσκησε δριμύτατη κριτική στη διοίκηση του δήμου ότι αδιαφορεί για την ταλαιπωρία των κατοίκων και την κατηγόρησε ευθέως ότι περιορίζεται απλά να παρακολουθεί απαθής τα τεκταινόμενα χωρίς την παραμικρή διάθεση παρέμβασης υπέρ του κοινωνικού συνόλου το οποίο υποτίθεται ότι ....εκπροσωπεί.


   Η διοίκηση δεν ενδιαφέρθηκε, είπε ο δημοτικός σύμβουλος, ούτε για το κλείσιμο του ΟΤΕ, ούτε της ΔΕΗ, ούτε της ΔΟΥ, που οδηγούν σε μαρασμό την πόλη, ούτε τώρα για την περικοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ που ταλαιπωρεί πολλούς συμπολίτες μας.
 Παράλληλα, πρότεινε, να διατυπωθεί και ψηφιστεί άμεσα σχετικό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο και  θα διαβιβαστεί στην ΤΡΕΝΟΣΕ.
  Στο δημοτικό συμβούλιο μίλησε σαν εκπρόσωπος ομάδας πολιτών που μετακινούνται καθημερινά με τα τρένα, ο κ. Μπ. Αντωνιάδης, που εξέθεσε την καθημερινή ταλαιπωρία που υφίστανται οι εργαζόμενοι από την περικοπή των δρομολογίων και ενημέρωσε ότι έχουν γίνει δύο περικοπές στα δρομολόγια της Έδεσσας, στις 7.15 το πρωί από Έδεσσα προς Θεσσαλονίκη, και στις 5.00 από Θεσσαλονίκη προς Έδεσα.  
Ο σταθμάρχης του ΟΣΕ κ. Κεμπαπίδης, στη συνέχεια ενημέρωσε ότι ο ΟΣΕ περικόπτει δρομολόγια, λόγω έλλειψης προσωπικού  ειδικοτήτων, όπως σταθμάρχης, κλειδούχος, μηχανοδηγός, τροχοπεδητής.

Το δημοτικό συμβούλιο τελικά, ομόφωνα, αποφάσισε  την σύνταξη ψηφίσματος διαμαρτυρίας για τις περικοπές των δρομολογίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog