..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Οι εργαζόμενοι των S/M ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ πάλι στο δρόμο!!!!!!

 Κινητοποίηση των εργαζόμενων στα S-M  «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»

Με βασικό σύνθημα «Αρβανιτίδη φτάνει/ τα κέρδη ν’ αυξάνεις/οι εργάτες σου πεινάνε/ το δίκιο τους ζητάνε», δεκάδες εργαζόμενοι στα S-M «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ» πραγματοποίησαν την Δευτέρα 25/11 μαζική συγκέντρωση στους δρόμους της Βέροιας, με στάσεις στα καταστήματα που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης. Νωρίτερα είχε προηγηθεί συγκέντρωση στα Δικαστήρια, όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, που σύμφωνα με το πανελλαδικό τους σωματείο, που διοργάνωσε την κινητοποίηση ξεπερνούν και τους πέντε μήνες. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και συνδικαλιστές από την περιοχή, από την γραμματεία του ΠΑΜΕ καθώς και εκπρόσωποι από την «Ομάδα Αλληλεγγύης και Δράσης Βέροιας»

πηγη : η άλλη άποψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog