..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Κ. Μητσοτάκης: Θα φύγω όταν φύγει η.......Τρόϊκα. Δηλ. μετά 40 έτη!!!!!!!!!


Αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί απ' την ενεργό πολιτική δράση ο Κ. Μητσοτάκης παραμένει ένας απ' τους μακροβιότερους πολιτικούς της χώρας, έχοντας εκλεγεί για 
πρώτη φορά βουλευτής το 1946.

Ο Κώστας Μητσοτάκης διετέλεσε πρωθυπουργός της χώρας από τον Απρίλιο του 1990 έως τον Οκτώβριο του 1993 και παρέμεινε βουλευτής έως το 2004.

Σε ό,τι αφορά στον εορτασμό των γενεθλίων του οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον με τη συντροφιά παιδιών και εγγονών.

Ο επίτιμος κλείνει σήμερα τα 95α γενέθλιά του και μεταξύ των ευχητήριων η Γερμανίδα Καγκελάριος έστειλε τις προσωπικές της ευχές.



Η Γερμανίδα Καγκελάριος εκφράζει τις ευχές της και με θερμά λόγια, μιλά για την προσφορά του Έλληνα πολιτικού καθ” όλη τη διάρκεια της μακράς πολιτικής του διαδρομής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην περίοδο που ήταν πρόεδρος της ΝΔ.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής της κ. Μέρκελ στο επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ είναι το εξής:
«Αξιότιμε κύριε πρώην Πρωθυπουργέ,


Αγαπητέ Κωνσταντίνε Μητσοτάκη,
Για τα 95α σας γενέθλια, σας συγχαίρω ιδιαιτέρως εγκάρδια, προσωπικώς και εξ” ονόματος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας.
Στη μακρόχρονη πολιτική σας πορεία, εξασφαλίσατε σημαντικά οφέλη για τη χώρα σας. Και ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεισφέρατε σημαντικά στην ανάδειξη του κόμματος σας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Για αυτή σας την αδιάκοπη δράση, σας αξίζει ο σεβασμός και η αναγνώριση.
Σας εύχομαι επίσης προσωπική ευτυχία και την ευλογία του Θεού.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Angela Merkel»                    
Οι παραπάνω φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου με αφορμή τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1918.
 YIANNIS PATRINOS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog