..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ ξεπερνά και τον Γκαίμπελς.!!!!!!!!!!!!!(Video)

Ο ΣΚΑΪ ξεπερνά τον εαυτό του: «Αγανακτισμένοι πολίτες πετάνε πέτρες σε κουκουλοφόρους»


“ Μετά από τον αμίμητο κεντρικό τίτλο: «Τον σκότωσε για τον ποδόσφαιρο» σε χθεσινή εκπομπή του ΣΚΑΙ , ο τηλεοπτικός σταθμός ανακάλυψε «αγανακτισμένους πολίτες» να πετάνε πέτρες σε κουκουλοφόρους στο Κερατσίνι 

Ο ΣΚΑΪ ξαναχτυπά! Μετά από τον αμίμητο κεντρικό τίτλο: «Τον σκότωσε για τον ποδόσφαιρο» σε εκπομπή του ΣΚΑΙ , ο τηλεοπτικός σταθμός ανακάλυψε «αγανακτισμένους πολίτες» να πετάνε πέτρες σε κουκουλοφόρους στο Κερατσίνι.

Οι «αγανακτισμένοι πολίτες» του ΣΚΑΪ στην πραγματικότητα είναι αυτοί που δρουν σε συνεργασία με την αστυνομία για να καταστείλουν την πορεία.

Η «δημοσιογραφική δεοντολογία» είναι άγνωστη φράση στο ΣΚΑΪ, καθώς η κυβερνητική τους προπαγάνδα και το ξέπλυμα των ναζί έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Δείτε το video με τους «αγανακτισμένους πολίτες» και τα συμπεράσματα δικά σας:




πηγήRamnousia




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog