..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο καιρός σήμερα!


Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται για σήμερα με τοπικές βροχές στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια και βαθμιαία καταιγίδες στα δυτικά κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι μέχρι 6 μποφόρ.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 ως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τη νύχτα καταιγίδες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αλεξάνδρεια θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τη νύχτα καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog